Pages

Kylppäriunelmia

maanantai 25. elokuuta 2014

Onnea on ihanat ystävät! Minulla on niitä paljon, muta nyt haluan esitellä teille yhden lahjakkaimmista ystävistäni, sisustusarkkitehti Sanni Vuoren! Sannin kanssa inspiroidumme toisistamme ja vaihtelemme ideoita melkeinpä päivittäin. Luovalla alalla kollegoiden arvostus ja mielipiteet ovat ainakin minulle tärkeitä, joten on ihanaa, että on ihmisiä joiden kanssa voi vaihdella ideoita ja kysyä neuvoa.

Keväällä Sanni viimeisteli opintojaan ja rästissä oli vielä yksi tehtävä, kylpyhuoneen ja saunan suunnittelu. Samoihin aikoihin me olimme juuri ostaneet tämän asunnon ja kylppärimme on... Noh, tehän näitte sen täällä. Sanni kaipasi tehtäväänsä inspiraatiota ja esitin, että hän voisi suunnitella meidän kylppäriä uuteen uskoon. Oikeaan kohteeseen ja oikeille asiakkaille suunnittelu on totisesti motivoivampaa kuin tuulesta temmatuille. Kerroin Sannille vähän toiveitamme, minkälainen olisi meidän unelma kylppäri. Ja sieltä kuulkaa todellakin tuli meidän unelmien kylppäri! Tehtävään kuului myös pohjan kanssa jumppaaminen, joten Sanni toi kylppäriin kuvittellisia lisäneliöitä ja vaihtoi saunan paikkaa.

Jo pelkkä moodboard osui ja upposi!


Sitten tuli nämä! Rakastan kaikkea tässä suunnitelmassa! Laattavalintoja, mikrosementtiä, kuparista suihkusettiä ja kuparilevyllä päälystettyjä kaappeja! Saunakin on noin sata kertaa viihtyisämpi kuin nyt. Jos vaan lakattaisiin köyhtymästä, niin tämä laitettaisiin kyllä toteutukseen muuttamatta mitään! Täytyisi vaan vähän laajentaa olkkarin puolelle.Käykäähän ihmeessä inspiroitumassa Sannin Pinterestissä ja tutustumassa portfolioon. Hän on myös erittäin lahjakas graafisessa suunnittelussa ja siitä tulette näkemään esimerkin piakkoin.

Mitäs olette mieltä? Pientä parannusta nykyiseen, eikö? Löytyykö kenties halukkaita remontin rahoittajia? Heh!9 kommenttia:

 1. Hui että, todella upea!! Ihan huokailen, niin harmonista mutta särmikästä! Kyllä on taitava ystävä sinulla, ammattilainen.. Upea.. Tässä huomaa, että suunnittelijalle kannattaa maksaa.. Suunnittelemme erään omakotitalon ostoa, ja siinä on pihasauna, joka laitettaisiin täysin uusiksi - tässä suunnitelmassa on tosi ihania ja inspiroivia elementtejä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo todellakin! Suunnittelijalle kannattaa aina maksaa! Lopputuloksessa tulee olemaan suuri ero. Ja viimeisetkin päätökset kannattaa käydä läpi vielä suunnittelijan kanssa. Hänellä on aina selvä visio kokonaisuudesta, jossa kaikki yksityiskohdat ovat harkittuja ja niiden miettimiseen on nähty aikaa ja vaivaa. Usein juuri yksityiskohdista tingitään tai niitä muutellaan omin päin, koska ne maksaa... Ne ovat kuitenkin juuri niitä seikkoja, jotka sitovat kokonaisuuden yhteen ja saavat tilan näyttämään viimeistellyltä ja harkitulta. Jos esimerkiksi tästä suunnitelmasta otettaisiin pois tuo kuparinen suihkusetti tai kupariset ovet, olisi lopputulos täysin erinäköinen ja tavallisempi. Ne ovat minusta tämän tilan wowfactor.

   Ja oi että!! Ihanaa, uusi talo ja pihasauna! Olen kade! Toivon, että se on teidän unelmien talo ja saatte sen! :) Tsemppiä!

   Poista
 2. Ihan huippu suunnitelma! Kaunis ja toimiva kokonaisuus. Kupariset ovet näyttää houkuttavalta. Saako niitä jostain valmiina vai meneekö teettämiseksi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö olekkin?! Tää on niiin ihana! Ei taida saada kuparisia ovia mistään valmiina tietääkseni. Tuossa suunnitelmassa ne oli ymmärtääkseni irralliset levyt, jotka kiinnitettäisiin oviin.

   Poista
 3. Voi, ihanasti kirjoitettu ystäväni! Kiitos! Oon niin otettu kaikista sanoista ja siitä, että mun kädenjälkeä pääsi näin huikeaan sisustusblogiin. Jee!

  Myös kommentoijille, Katri ja tunne tilat, iso kiitos! Vastavalmistunutta lämmittää näin hyvä vastaanotto ja palaute.

  Mitä kuparisiin oviin tulee, niin suunnitelmassa oli että ne teetettäisiin. Toistaiseksi en ole törmännyt valmisversioihin. Oikeastaan fiksuin ratkaisu olisi jos ovet tehtäisiin kuparinsävyisestä peilistä. :) Kestäisi kosteutta. Myös "lattian jatkuvuus" idea tulisi hyvin esille peilaavalla materiaalilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sä oot Sanni kyllä nero :) Ja kiitos itsellesi, sun kädenjälkeä on ilo esitellä <3

   Poista
 4. Näytti tosi hienoilta! Kiitos vinkistä! Kunpa pääsis toteuttamaan tätä jonnekkin! Sormet syyhyäis! :)

  VastaaPoista
 5. Todella upea suunnitelma! Kuparilevyt kaapinovissa kiinnostavat minua erityisesti. Materiaalihan hapettuu ja vanhenee kauniisti, mikä olisi minun mielestäni upea yksityiskohta. Moni voi olla eri mieltä hapettumisen kauneudesta, mutta itseäni materiaalin käyttö märkätilassa kyllä kiehtoo.
  Voi kunpa saisitte tuon toteutukseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö?? Muakin kiehtoo just nimenomaan se patinoituminen kuparissa. Mutta toisaalta Sannin ehdottamat kuparin sävyiset peilit kävis myös. Ne olis helpompi puhdistaa ainakin. Tää olis kyllä ihan unelma! Ei taida tän hetkinen budjetti kyllä venyä :(

   Poista

Olisi mukavaa lukea teidän kommentteja. Jätä siis omasi tähän. Kiitos!