Pages

Järjestystä kiitos!

maanantai 9. helmikuuta 2015

Blogi on päivittynyt vähän laiskasti viimeaikoina. Tällä hetkellä on niin monta rautaa tulessa, että oma koti unohtuu välillä. Tänään olen kuitenkin antanut pelkästään omalle kodille rakkautta. On kuulkaas jynssätty lattiat ja kaikki! Tällä hetkellä ilmassa leijuu mukava kloriten tuoksu. Sain kuulkaas inspiraation myöskin naulata taulut olohuoneen seinälle. Koitan huomenna saada kuvattua asetelman. En ole ihan varma onko se täydellinen, mutta seinällä ne taulut nyt ainakin ovat. 

Sitä ennen kuitenkin vähän tunnelmia meidän yläkerrasta. Lundian musta hyllykkö on muuttanut yläkertaan. Tuo on kyllä siitä huikea hylly, että se sopii minne vain! Menee aika kivasti tuossa kaiteen edessäkin, vaikka se onkin pari senttiä leveämpi kuin tuo pieni rimpula seinä. Se ei ainakaan minua haittaa. Työpöytä alkaa olla kukkurallaan täynnä tavaraa ja suunnitelmia. Vähän järjestelin juttuja laatikoihin ja taas on hetken siistiä! JEE! Tuota mustaa mekkoakin pääsin ulkoiluttamaan lauantaina ensimmäistä kertaa. Siihen oli kaksi hyvää syytä: hyvän ystäväni valmistujaiset ja pienet hippailut kaupungilla kahden ihanan ja supertaitavan naisen kanssa!

6 kommenttia:

 1. Niin kiva tuo teidän yläkerta, laittoi siellä kalusteet miten tahansa. Lundia ei petä tuollakaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä ihan mukava pikku pesä meille :) Se on kiva välillä vähän pyöritella huonekaluja. Sängyn sijoittelulla tosin ei ole kuin kaksi vaihtoehtoa, mutta onneksi edes kaksi.

   Poista
 2. Oi kun kiva työpiste, ihana rytmi siinä! :)

  VastaaPoista
 3. Olen kyllä aikasta ihastunut tuohon Lundian hyllyyn, se todellakin sopii mihin vain. Just niin kätevä! Tuosta tuli heti inspis, että pitäiskä sitten maalata mun roskalava löytö mustaksi eikä valkoiseksi... se vois myöhemmin mennä kätevästi kenkähyllynä...hmm... ehkä muutan sittenkin väriä :D

  Ja super kiitos ihanasta illasta lauantaina! Oli kyllä niin huisin mukavaa. Ehdottomasti tehdään sama pian uudestaan <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta on mun suosikkiväri ihan kaikessa! Oon vähän synkkis :D Ja tuo hylly on todellakin kätsyin ikinä! Olen vaihdellut siihen erivärisiä hyllyjäkin.

   Ja kiitos vain itsellesi! Oli huisia <3

   Poista

Olisi mukavaa lukea teidän kommentteja. Jätä siis omasi tähän. Kiitos!