Pages

Parhaat kotiblogit

maanantai 23. helmikuuta 2015

Meidän postilaatikosta löytyi viime viikolla yksi aika kiva juttu, jota olinkin jo ehtinyt odottelemaan. Nimittäin lehti nimeltä Parhaat Kotiblogit. Kyseinen lehti on aika uusi ja siten se oli minullekin täysin uusi tuttavuus. Kävi kuitenkin niin, että Muotopuoli-blogi on mukana tuossa viimeisimmässä numerossa.Kotiblogit lehti esittelee pääosin suomalaisia sisustusta, matkailua, puutarhaa, diy vinkkejä ja ruuanlaittoa käsitteleviä blogeja. Lehden kautta on siis helppo löytää uusia mielenkiintoisia blogituttavuuksia. Kaikki kuvat ja tekstit ovat muuten itse bloggaajan kuvaamia ja kirjoittamia ja jutut ovat kirjoittajansa näköisiä. Suosittelen siis tutustumaan tähän lehteen, jos et vielä ole bongannut sitä lehtihyllyssä. Mikäli haluat tilata lehden tai kaipaat lisäinfoa, niin täältä sitä löytyy.

Onko tämä lehti monelle jo entuudestaan tuttu? Miltäs se vaikutti? Entä tunnistiko joku meidän kodin?

9 kommenttia:

 1. Tuttu lehti ja heti tunnistin sinunkin blogisi. Aurinkoista kevään odotusta! Tuija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva juttu! Aika hauska konsepti tämä lehti mielestäni :)

   Poista
 2. Tutunnäköiset portaat pistivät silmääni :) Kauniisti olit asetellut taulut ja värimaailmasi on niin lähellä sydäntäni ♥ Onnistunut juttu kodistanne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh! Portaista toki puuttui kaide, mutta onneksi niistä tulee idea selville :)

   Poista
 3. Tuttu on ja sinut bongasin heti :) Onnea!

  VastaaPoista
 4. Mä ostin aikoinaan lehden ensimmäisen numeron, mutta se ei lunastanut odotuksia. Myönnettäköön, että odotukseni olivat aavistuksen epärealistiset :)
  Täytyisikin antaa nyt lehdelle uusi mahdollisuus, kun omalta lukulistaltani mukana on niin monta kivaa blogia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän lehdessä huomaa eroa sen verran muihin lehtiin, että kaikki bloggarit (kuten minä itse) eivät ole ammattikuvaajia, jolloin kuvan laatu on aivan toista luokkaa, kuin muissa sisustuslehdissä. Ainakin itse olen ihan keltanokka kuvaamisen suhteen, ja sen kyllä valitettavasti huomaa noista kuvista. Mutta toisaalta se on minusta hauskaa, että bloggaaja itse on saanut ottaa ja valita kuvat :)

   Poista
 5. Olin mukana ekassa lehdessä ja se meni kyllä ihan oppimisprojektiksi ;) Kevätkuvia piti ottaa heti joulun jälkeen pimeimpään mahdolliseen aikaan, todella haastavaa! Tykkäisin myös vähän selkeämmästä ulkoasusta, se voisi tasapainottaa "amatööritoimittajen" sisältöä. Uutta lehteä katsellessa ihailin erityisesti sinun ja Design washin juttuja, hyvä! Plus mielestäni olisi reilua, että sisällön tuottajille maksettaisiin / korvattaisiin työ jollain tavalla. Nyt sisältö tuotetaan ilmaiseksi, mainokset myydään kalliilla ja joku muu kun bloggaaja käärii hyödyn. Eli vähän ristiriitaisin tuntein täällä ollaan lehden kanssa. Toisaalta, hienoa että blogeja nostetaan esille tällä tavalla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi hyviä pointteja! Olen samaa mieltä monesta asiasta ja itse pitäisin myös vähän minimalistisemmasta taitosta, mutta minä nyt olen muutenkin yksinkertaisen tyylin kannattaja :D Silti lehdessä on minusta hyvä potentiaali ja kiva idea taustalla! Pienillä muutoksilla siitä tulisi tosi hyvä :)

   Poista

Olisi mukavaa lukea teidän kommentteja. Jätä siis omasi tähän. Kiitos!