Pages

Inspiraatiota taulukollaasiin

sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Olen vihdoin saanut luvan ripustaa taulukollaasin olohuoneemme isolle seinälle. Ainoa ongelma on järjestys! En vielä tiedä haluanko taulut symmetrisesti vai sikin sokin. Olen jo vuoden verran ehtinyt haaveilla taulukollaasista, mutta nyt kun sen aika on tullut, meneekin sormi suuhun. Vielä täytyy vähän kahlata Pinterestistä ideoita.

Tämä kollaasi oli tämän päivän inspiroivin kuva. Meillä on enemmänkin isoja tauluja kuin pieniä, joten tämän kaltaisessa asettelussa voisi olla sitä jotain. Ja mikä parasta, ei tarvitsisi heilua mitan ja vatupassin kanssa!

12 kommenttia:

 1. Vitsi, odotan kans innolla, että päästään uuteen kotiin (joka siis on vasta etsinnän alla) ja saan vihdoin laitettua kauan odottaneita printtejä kehyksissään seinälle. Lähempänä toteutumista vasta varmaan se Pinterestin selailu mulla sitten, ettei pää leviä innosta liian aikaisin, mutta seuraan kiinnostuksella sun projektia. Siitä saan varmasti hyviä vinkkejä minäkin. Onnea asetelman tekoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Täytyy alkaa vähän mietiskelemään, että mitä kuvia sitä seinälle edes laittaisi! Kamalan vaikea päätös :D

   Poista
 2. Ihana sommitelma. Meillä on taulukiskot, johon voi toteuttaa symmetrisiä ja sotkuisia kollaaseja. Sopii vaihtelun haluiselle ja miehelle, joka ei suostu poraamaan joka päivä uusia reikiä seinään:).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mites nuo taulukiskot toimii? Roikuuko taulut jostain vaijereista?

   Poista
 3. Itse listin kahden ja puolen vuoden pohtimisen jälkeen taulut seinään tunti ennen kuin otettiin asunnosta kuvat myyntiä varten... Ei mittanauhaa, ei vatupassia, ei edes yhtään niistä tekemistäni piirretyistä suunnitelmista. Vähän pyöritin ja mallasin tauluja lattialla ja sen jälkeen löin koukut seinään. Ja hyvä tuli! Mutta seuraavaan asuntoon asennetaan kyllä taulukiskot.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä luulen että itse tulee myös ripustettua nuo ihan mututuntumalla. Ei se niin tarkkaa ole :'D

   Poista
 4. Parempi vähän sikin sokin, meinaan laitettiin ensin mitan kanssa ja kyllästyin alta aikayksikön siihen näkymään. Nyt meinaan jatkaa ihan ilman mittanauhaa ja fiiliksen mukaan. Tää kollaasi on miellyttänyt minun silmää viime aikoina https://www.pinterest.com/pin/125186064618474311/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi tuo näyttää kyllä täydelliseltä <3 kiitos linkistä! Mäkin kallistun vähän epäsymmetrisen puolelle. Ehkä juuri tuon kaltaiseen.

   Poista
 5. Taulukollaasisuunnitelmasi on varmasti loistava, sinut tuntien :) Rento ja epäsymmetrinen on elämänmakuinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on kuule seinälle ripustettu muutama taulu ja kasa on epäsymmetrisen symmetrinen :D

   Poista
 6. Voi, meillä ei olla vielä päästy tuonne asti, jo 3,5 vuotta mennyt väsytystaistelussa mutta lupaa ripustelulle ei oo tullut :D Odotan innolla miltä teidän tauluseinä lopulta näyttää, mulla nimittäin myös vähän epäsymmetrinen lopputulos suunnitelmissa jos joskus saan luvan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en ymmärrä mikä siinä on, ettei seiniin saisi tehdä reikiä? Se ei kovin suuri vaiva ole niitä kuitenkaan paikata. Yhdessä vanhassa vuokra-asunnossani oli korjattu reiät purkalla! :D Se oli aika raisu kyllä. Nyt on taulut seinällä, mutta en ole ihan varma olenko tyytyväinen vai en. Siellä ne ainakin nyt killuu.

   Poista

Olisi mukavaa lukea teidän kommentteja. Jätä siis omasi tähän. Kiitos!