Pages

Hiton jees!

maanantai 5. lokakuuta 2015

Muotopuoli pakkaa omaisuutensa matkalaukkuun ja matkustaa viikonloppuna Tampereelle! Siellä on vuosisadan kuumin blogikirppis, jossa itseni lisäksi myyntikojujen takaa löytyy aivan huikeita bloggareita sekä paikallisia design-yrityksiä! Jännittää jo niin, että puntit tutisee!

Pakkailen mukaan jotain pientä kirppisteltävää ja joitakin omia tuotteita myös! Tehtaani tuotekehitysosastolla on ollut viimeaikoina hiljaista, mutta nyt kuulkaas synnytimme siskoni kanssa uuden tuotteen ja Mansen blogikirppis toimikoon sen lanseeraustilaisuutena. HITON JEES! 

Uusi tuote on siis tämä huikea A3 kokoinen printti, jonka on suunnitellut kaikista graafisista suunnittelijoista lempparini Siina Tanninen! Hinta tulee olemaan 15 euroa ja näitä on rajoitettu määrä!


Palatakseni vielä vähän tähän kirppistapahtumaan, niin tosiaan sunnuntaina 11.10 klo 11-14 Galleria Bertelin 2 kerros on the place to be! Tarkemmat speksit löytyy täältä. Ja kannattaa olla nopea, sillä 50 ensimmäiselle olis tyrkyllä goodiebagit! Super iso kiitos jo tässä vaiheessa tapahtuman järjestäjille Retromoderni- ja Sula mahdollisuus -blogien naisille <3 16 kommenttia:

 1. Hiton jees kun tuut. Hiano Printti!

  VastaaPoista
 2. Hiano! Tästä muuten tuli mieleen, että onkohan ens vuodellekin ajatuksissa tehä kalenterijuliste? Oon niin tykännyt katella tota tämän vuoden kalenteria. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole vielä päättänyt, mutta mahdollisesti ;)

   Poista
 3. Siistiä tavata lauantaina. Mäkin kaipailisin uutta kalenterijulistetta :)

  VastaaPoista
 4. Ihan hiton jees päästä näkemään sut ja tuotteet ihan livenä :)

  VastaaPoista
 5. Satuin juuri lukemaan Kaarina-lehden. Säälittävää, sekalaista sontaa tuo sinun "sisustuksesi" ilman mitään selkeää linjaa. No, tiedetäänhän se että nykyään AMK:t päästävät läpi vaikka kuinka kyvyttömät opiskelijat saadakseen valtiolta rahaa. Et siis ole missään rehellisissä töissä vaan elät iskän/äiskän rahoilla ja kuvittelet että joku jopa maksaisi palveluistasi, heh-heh. Tuo Kaarina-lehden juttu ainakin varmisti että maksavia asiakkaita ei tule löytymään.

  Olisikohan kannattanut mennä leipomaan niitä piparkakkuja...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin ihana ja mieltä lämmittävä kommentti! Jännä juttu että tuli anonyyminä ;)

   Poista
  2. Rakas Anonyymi. Valitettavaa kuulla, että et pidä sisustustyylistäni. Aiemmin olen luullut meidän kotia ihan kivaksi, mutta nyt se tuli sitten selväksi, että eihän minusta sisustajana ole mihinkään. Sinun oma kotisi on varmasti upea ja taitaa olla meidän molempien onni, ettet kaipaa palveluitani. Ja mitä leipomiseen tulee, niin nekin geenit ovat menneet minun osaltani ohi. Onneksi minulla on kuitenkin palkkatyö, jossa työskentelen 40-50 tuntia viikossa. Itse ajattelisin sen olevan ihan riittävä määrä töitä yhdelle ihmiselle. Harmillista, että sinulle on välittynyt kuva vanhempieni rahoilla elämisestä. Kieltämättä elämä voisi olla mukavaa, jos näin olisi.

   Ensi kerralla kommentoidessasi toivoisin hieman asiallisempaa sävyä, mutta mikäli haluat haukkua minua vielä lisää, niin laita vaikka sähköpostia. Ihanaa syksyä sinulle!

   Poista
  3. Hyvä Jutta, ihan loistava vastaus :D

   Poista
 6. Cool! Mun työhuone ehkä tarvitsee tuon. Sellaista positiivista spirittiä kaiken paahtamisen keskelle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuohan tulee pian verkkokauppaan myös, joten äkkiäkös sulle sellanen saadaan :)

   Poista
 7. Oli hiton jees tutustua, huippu:viikonloppu! :)

  VastaaPoista

Olisi mukavaa lukea teidän kommentteja. Jätä siis omasi tähän. Kiitos!