Pages

Late at night

maanantai 26. lokakuuta 2015

Viikonloppu meni taas ohi, sanan jokaisessa merkityksessä. Lauantaina klo 18 havahduin siihen, että olin nukkunut koko päivän. Okei, välillä katoin telkkariakin. Illalla mentiin treffeille ja sunnuntaina kokkailtiin ja siivoiltiin yhdessä. Ajatuksena oli vähän kuvatakin, mutta pimeys voitti. Jottei suuri siivoussykintä olisi mennyt ihan hukkaan, niin pitihän sitä nyt pari kuvaa nappasta, vaikka olikin jo yö. 

Tässäpä ne nyt sitten ovat. Vähän mössöä, mutta en jaksa välittää. Livenä tässä oli niin kiva tunnelma, että piti ainakin yrittää. En muuten muista olenko jo aiemmin kertonut, että tuossa alimman rappusenkin alla on vielä laatikko. Voisi siis sanoa, että portaiden alta joka ikinen sentti on hyödynnetty säilytykseen. Olen edelleen ihan superonnellinen näistä portaista! <310 kommenttia:

 1. Kaunista, Jutta! :) Kyllä kannatti taas siivota, kun sait tämmöisiä kuvia tänne meidän iloksi. Ja niin käytännöllisetkin vielä nuo porras-kaunokaiset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon mä joskus varmaan napannut parempiakin kuvia, mutta tulipahan nyt tämmöset :) Portaat on kyllä jees, pakko myöntää!

   Poista
 2. Noi portaat on yksi mun lempijuttuja teidän kodissa. <3 Ehkä joskus hamassa tulevaisuudessa jotain samankaltaista haluan meillekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä munkin yksi lemppariasia :) Onnistuivat hyvin! Hauskaa, että säkin olet saanut niistä inspistä!

   Poista
 3. Portaat ovat ihan mahtavat! Kehtaisitko joskus ottaa mittoja portaista? Olisi kiva tietää millainen etenemä niissä on jne. Jos meidän ullakonportaita alkais tuunailemaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jostain varmaan löytyisi vanhat piirustuksetkin, joiden pohjalta meidän kätevä isukki nämä teki :) Näitä loivennettiin yli metrillä vanhoihin portaisiin nähden.

   Poista
 4. Tykkään kanssa teidän portaista! Ja ylipäätään ihastelen paljon portaita, vaikka oon aina haaveillut suuresta yhden tason asunnosta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Portaikoissa on kyllä jotain viehättävää, myönnettäköön! Niitä tuli selailtua silloin paljon, kun näitä portaita suunnittelin! Betoniportaat houkuttaisi itseä kovasti taas ehkä seuraavaan projektiin :)

   Poista

Olisi mukavaa lukea teidän kommentteja. Jätä siis omasi tähän. Kiitos!