Pages

tui tui TUIkube

sunnuntai 18. lokakuuta 2015

Vaikken vielä ollut henkisesti valmistautunut, syksy ja pakkaset vain tulivat! Siinä on se hyvä puoli, että nyt saa jo luvan kanssa poltella kynttilöitä. Vaikkakin meidän taloudessa se on tuo mies, joka täyttää kotimme kynttilöillä joka ilta, me molemmat nautimme niistä suunnattomasti. Kynttilän valon lumossa on tiettyä tunnelmaa, joka minulle viestii sitä, että silloin ei tarvitse tehdä mitään muuta kuin olla vain!

Perjantaipäivänikin parani potenssiin sata, kun istuimme Kube-valaisimien isän, Petri Seurin kanssa alas iltapäiväkaffelle ja Petri ojensi käteeni taas ihastuttavan vanerilaatikon. Laatikon mallista osasin aavistaa, että nyt kyseessä on jokin uutustuote ja avattuani sen olin jo myyty. Laatikko kätki sisäänsä Kube-valaisimien muotoa noudattelevat betoniset tuikkukupit, TUIkubet ja ihastuin iki ajoiksi. Kuten Kube-valaisimetkin, niin nämä ovat hyvä esimerkki siitä kuinka yksinkertainen voikaan olla kaunista. Betonipinta näissäkin on silkkisen sileä ja kulmat viilattu täydellisyyteen.

Kuten arvata saattaa, nämä ihanuudet tulevat kyllä valaisemaan meidän iltoja tästä eteenpäin joka ilta, kunnes on taas kevät. Kube-valaisin on ollut meillä aiemmin jo kovassa käytössä ja nämä ovat sille täydellinen pari! Pikkulinnut lauloivat myöskin, että näitä on tulossa myös eri väreissä. Täällä ainakin odotellaan jo mustia ja valkoisia tuikkuja! 

Voipi olla, että pari TUIkubea päätyy myös meidän perheen kuusen alle tänä jouluna. Pakkauskin on jo valmiiksi niin kaunis, ettei tarvitse edes paketoida! Shoppailut voi hoitaa Kuben verkkokaupassa.8 kommenttia:

 1. Kivalta näyttää. Betoni materiaalina viehättää myös itseäni kovasti. Kiinnitin huomiota Kubeen messuilla. Kiva valaisin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kubella oli kyllä yksi onnistuineimmista osastoista Habitaressa! Iso peukku betonille ja Petrille! :)

   Poista
 2. Ompa kivoja, Kube on mun unelma-listalla ja varmaan kohta se on pakko tilata!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä nyt Jasmiina sun täytyy lisätä se ostoskoriin ;)

   Poista
 3. Täälläkin tekis kovasti mieli tilata :)

  VastaaPoista
 4. Kauniita! Kyllä tykkäis tämäkin nainen noista.

  VastaaPoista

Olisi mukavaa lukea teidän kommentteja. Jätä siis omasi tähän. Kiitos!