Pages

Meidän vanha koti Kodin Kuvalehdessä

perjantai 2. lokakuuta 2015

Olemme asustelleet tässä kodissa onnellisesti kohta kaksi vuotta. Blogin kirjoittamisen aloitin pian asuntokauppojen jälkeen. Vanhasta kodistamme on näytetty tasan yksi vilautus täällä blogissa. Se oli keittiöstä ja löytyy täältä. Nyt teillä on mahdollisuus päästä kurkkaamaan miltä kotimme näytti noin kolme vuotta sitten, sillä Kodin Kuvalehdessä muistellaan nyt meidän vanhaa kotia! 

Sisustustyylini oli silloin kovin erilainen ja koen kehittyneeni näistä ajoista melko paljon. Tuo koti oli ensimmäinen, jota remontoimme yhdessä ja missä sai vuokrakotia enemmän toteuttaa ideoita. Vanhasta kodistamme meillä on hurjasti muistoja, mutta molemmat tunnemme tämän kodin enemmän omaksemme. Ikävä tuonne ei ole, mutta muistelen silti lämmöllä! Kiitos Krista Keltaselle ja Jonna Kivilahdelle jutusta! 

4 kommenttia:

 1. Uu... Tiedänpä mikä lehti lähtee tänään kauppareissulla mukaan. Minulla on aivan erilaisia sisustusmieltymyksiä, mutta jotkut jutut täältä blogistakin ovat kolahtaneet kuin metrin halko. Olisi kivaa nähdä mitkä jutut teidän vanhassa kodissa kolahtavat.

  Muuten, tuossa jokin aikaa sitten tein omaan blogiini postauksen sinun nettikauppasi tuotteista ja ajattelin, jos haluat käydä vilkaisemassa sitä. http://bigmamashome.blogspot.fi/2015/08/suomalainen-desing-yllatti.html :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti löytyi ideoita :) Ihanasti olit tuotteistani kirjoitellut! Iso kiitos <3 Oli mukavaa luettavaa!

   Poista
 2. Täytyypä vilkaista, kun poikkean vanhemmillani, joille lehti tulee. Aika mahtavalta muuten näytti tuo teidän entinen keittiön lattia. Laatoittaminen olisi sellainen taito, joka olisi hieno osata. Upeaa jälkeä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä kalanruotolattiaa mullakin on ikävä! Se oli ihana :)

   Poista

Olisi mukavaa lukea teidän kommentteja. Jätä siis omasi tähän. Kiitos!