Pages

hole to another universe

sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

Meidän seinässä on reikä, josta pääsee käsiksi asuntomme ilmanvaihtolaitteeseen. Aiemmin tämä reikä oli peitetty pienellä ovella, joka ärsytti visuaalista silmääni. Ensimmäinen ajatus oli peittää se isolla taululla, mutta reikä on niin matalalla, että pelkkä taulu olisi näyttänyt vähän hölmöltä. Ellei se olisi ollut tooosi iso taulu. Tarvitsin työpisteen läheisyyteen säilytystilaa askartelutarvikkeille, joten aloin etsimään sopivaa senkkiä tai lipastoa tuolle seinälle. Sen piti kuitenkin olla matala, jotta ilmanvaihtolaitteelle olisi helppo päästä käsiksi.

Ikeasta löytyi tämä PS kaappi, joka sopi mitoiltaan ja jopa tyyliltään meille täydellisesti. Hintakin oli mieluinen. Olen testaillut kaapin päälle paljon eri tauluja ja asetelmia. Asetelmat vaihtuu usein, mutta toistaiseksi tuo taulu on ollut paras vaihtoehto. Myöhemmin haluaisin tähän ison pystysuuntaisen taulun, mutta toistaiseksi tuo kelvatkoon. Tuo on tämän hetkinen suosikkini meidän vaihtuvassa taidenäyttelystä. Olen tilannut sen Society6:stä ja taiteilija on Heather Landis.

2 kommenttia:

  1. Olen katsellut juuri tuota samaa kuvaa Society6:ssa. Pidän siitä hurjasti. Samassa sarjassa on muitakin kuvia noista samoista vedenalaisista tyypeistä. Tuo kuva toimii julisteena todella hyvin! Olipa kiva nähdä se "livenä".

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on kaikki kyllä tosi upeita! Tuli valinnan vaikeus tilatessa, mutta päädyin tuohon kuitenkin. Oon nyt tykästynyt tuohon tumman vihreään sävyyn.

      Poista

Olisi mukavaa lukea teidän kommentteja. Jätä siis omasi tähän. Kiitos!