Pages

pieni vessaprojekti

maanantai 23. kesäkuuta 2014

Siinä missä meidän kylppäriremontti ei etene lainkaan, toisten etenee sitäkin nopeammin. Tätini vessa remontoitiin ja uusittiin kertaheitolla lattiasta kattoon. Suunnittelusta vastasin minä yhdessä tätini kanssa. Vanhasta veskistä säilytettiin muistona vain lamppu ja hana.  


Vessa on noin neliön kokoinen, mutta avartui remontin yhteydessä mielestäni huomattavasti vaikka kattoakin madallettiin ja nurkkaan lisättiin hylly. Seinät saivat pintaansa valkean struktuurimaalin yhtä laattaseinää lukuunottamatta, joka tuo kyllä mukavasti syvyyttä pieneenkin tilaan. Lattialaataksi valittiin seinälaattoihin mätsäävä harmaa. 

Muuten remontin suoritti ammattilainen, mutta minä pääsin huiskimaan harjalla nuo vaaleat seinät. Oli hauska kokeilla eri tekniikkaa tuohon struktuurimaalinkin levittämiseen. Aiemmin olen tehnyt vain lastalla. Lopputulos on kyllä ihan eri. En oikein osaa päättää edes kummasta pidän enemmän. 

Mitä mieltä olette? Kannattiko remontti?

6 kommenttia:

 1. Tuo laatta on kyllä kiva! Mukavalla tavalla näyttävä, mutta ei mikään romanttinen hörhelö. Onko se valmiina verkotettua vai onko nuo laatat ostettu erikseen ja sommiteltu yksitellen seinään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laatta on munkin lempijuttu tässä projektissa ja sopii hyvin vanhan talon tunnelmaan. Laatat on kaikki erikseen ja ne saa itse sommitella miten tykkää. Kaikki on kuitenkin samassa paketissa, ettei tarvitse turhaan ostaa montaa erilaista. Olikohan tossa nyt viisi erilaista laattaa. Eri värivaihtiksia on kanssa ainakin harmaa, beige ja sininen. Sininenkin oli mielestäni hieno vaikken yleensä sinisestä pidäkkään. Siitä on jotenkin ihanan kreikkalainen tunnelma. Ainakin Bauhausissa voi käydä livenä katselemassa :)

   Poista
  2. Voisitko kertoa laatan nimen? Täytyy saada arkistoon!;)

   Poista
  3. Oliskos se ollu Batik. Ja tosiaan baukkarista pitäis löytyä.

   Poista
 2. Mistä tuo valkoinen hyllykkö on hankittu? Meillä on hakusessa juuri tuollainen hyllykkö.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on hankittu K-raudasta. Taisi olla jopa alennuksessa hetki sitten. Mielestäni se ei kyllä ollut kovin laadukas. Kootessa hyllyä ruuvien holkit lähtivät jotenkin pois paikoiltaan, joten tuo pystypuu halkesi kahdesta kohtaa. Onneksi ne jäi tuonne seinän puolelle, mutta ei siinä niin pitäisi käydä.

   Tässä on saman tapainen hylly http://www.kodin1.com/shop/fi/kodin1/moca-hylly-3286713--malli?nosto=searchpage-nosto-1, mutta tästä ei ole omia käyttökokemuksia.

   Poista

Olisi mukavaa lukea teidän kommentteja. Jätä siis omasi tähän. Kiitos!