Pages

11.12 | Avelia

perjantai 11. joulukuuta 2015

On jälleen aika mainion kauppavinkin, Avelian

Kävimme Åbloggareiden kanssa maanantaina taas ihastalemassa mitä uutta Mari ja tytöt olivat keksineet ja ihanaahan siellä taas oli! Aika vankoin perustein voisikin sanoa Avelian olevan Turun kaunein sisustusliike. Aivan mieletön miljöö ja vielä mielettömämpi esillepano ei jätä kyllä kylmäksi!  Omat sormet löysivät muun muassa kauniita pellavia, pyyhkeitä ja lakanoita hiplattavaksi. Jotenkin en vain pääse yli, kuinka kauniisti kaikki on aseteltu esille. Katsokaa nyt vaikka! 

Ja mikä parasta, vaikka Aveliassa olikin jouluinen tunnelma, niin paria joulupalloa lukuun ottamatta valikoimassa ei ollut mitään punaista. Minusta on ihanaa, että joulutunnelma voidaan luoda muillakin väreillä kuin perinteisellä punaisella. Joillekin punainen on taas juuri se juttu, joka tekee joulun. Eikä tämä missään nimessä ole väärin tai rumaa. Itse olen aina jotenkin punaista karsastanut, enkä osaa käyttää sitä ainakaan omassa kodissani. 

Lisää kuvia Aveliasta löytyy varmaan myös muiden Åbloggareiden blogeista, jos haluatte nähdä lisää! Tietysti ennen kaikkea suosittelen käymään paikan päällä!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olisi mukavaa lukea teidän kommentteja. Jätä siis omasi tähän. Kiitos!