Pages

15.12 | Pukinkonttiin Desenion julisteet alennuskoodilla

tiistai 15. joulukuuta 2015

Kaupallinen yhteistyö

Oijoijoi mitä pääsikään käymään? Rooman matkan aikana joulukalenterista jäi pari luukkua avaamatta, mutta korvaan tämän kyllä! Aloitetaan näillä mainioilla julistelahjavinkeillä! 

Olen aiemminkin surffaillut ihastellen Desenion verkkokaupassa, sillä meidän taloudessa julisteet, taulut ja tekstiilit vaihtuvat melko tiuhaa tahtia. Tämä on todella helppo ja edullinen keino luoda tilaan uutta ilmettä. Välillä innostun graafisista mustavalkoisista julisteista ja joskus taas tummapohjaisista valokuvista, joita meillä myös on näkynyt.

Näin joulun alla valitsin muutaman julisteen myös joululahjoiksi. Niin itselle kuin sisaruksillekin. Meidän perheen tyyliniekka on ehdottomasti siskoni, jonka visuaalinen silmä on pettämätön niin muodin, sisustuksen kuin graafisten töidenkin suhteen. Hän saapi kääriä paperista tänä jouluna Coco Chanel-taulun ihan jopa kehystettynä! Omaan kokoelmaani valitsin kauniin Foret- ja Bunny-julisteet, jotka pääsevät myöhemmin vielä olohuoneen taulukollaasia kaunistamaan.

Suosikkini taitavat silti olla nuo yrtti- ja beef cuts-julisteet, joista en ole ihan varma haluanko sittenkään luopua itse. Näin tumpulalle pienet ohjeet keittiössä eivät olisi haitaksi. Näitä valitessani ajattelin kuitenkin toista siskoani ja veljeäni. Voi olla että jäävät ilman!
 Deseniosta löytyy julisteita ja printtejä siis ihan joka lähtöön! Toivottavasti tekin innostuitte yhtä paljon kuin minä! Yhdessä Desenion kanssa halusimme muistaa teitä joulun alla alekoodilla. Taikasana on Juttaxmas, jolla loppusumma muuttuu 15 % pienemmäksi! Koodi on voimassa 15.-22.12. 

Julisteet tulevat tosi nätisti paketoituna mustaan kartonkituubiin, jonka voi ihan sellaisenaankin antaa lahjaksi. Ehdoton plussa tästä! Terveisin pakkausfriikki.

Julisteet saatu bloginäkyvyyttä vastaan.

2 kommenttia:

Olisi mukavaa lukea teidän kommentteja. Jätä siis omasi tähän. Kiitos!