Pages

2.12 | Pop Å

keskiviikko 2. joulukuuta 2015

Joulukuun toinen päivä ja luukusta avautui joulu menovinkki Pop Å, joka on avattu jälleen! Tuo ihastuttava konsepti, joka yhdistää kodin ja kaupan.  

Tänä jouluna Pop Å pystytettiin Läntiselle Pitkällekadulle tuttuun tapaan pop up shop meiningillä, mutta ihan tavalliseen kotiin. Tai no, ei nyt ihan tavalliseen, vaan tavallista inspiroivampaan kotiin. Pop Å on pääasiassa sisustettu turkulaisella designilla, joiden tueksi ollaan tuotu myös muita ihastuttavia tuotteita myös ulkomaisilta brändeiltä. Kerta kerralta upeampi Pop Å inspiroi joka käynnillä, joten suosittelen sitä tänäkin vuonna suurella sydämellä. Itse kävin eilen illalla jo tutustumassa ja inspiroitumassa uuteen kauppaan. Innostuksesta tärisevin käsin yritin muutaman kuvan napata. Noin 99 % kuvista tärähti rajusti, mutta eiköhän tärkeintä ole, että pääsette tekin vähän fiilikseen, jotka että täällä Turun seudulla asu.Tämän vuoden joulu Pop Å:sta löytyy aivan huikeita yrityksiä kuten Be Design, Mayn, Musta5101, Saana ja Olli, NaNi, Valoa by Aurora, Kube, Lundia, Loimu, House Doctor, Nicolas Vahé, Turun kahvipaahtimo, L:A Bruket, Edblad, Eduards sekä R/H Studio.

Osoite on Läntinen Pitkäkatu 22 a, 4 kerros ja kauppa on avoinna ma-pe 11-18, la 11-16 ja su 12-16. Tätä ette halua missata!

Ps. Viime joulun Pop Å:sta voi lukea vielä täällä

2 kommenttia:

  1. Tämä koko konsepti on aivan matava. Sääli ettei Helsingissä ole vastaavanlaista. Tuo betoninen pesuallas on U-PE-A!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on aivan nerokas konsepti! Joku kerta vielä lähden itekkin mukaan! :)

      Poista

Olisi mukavaa lukea teidän kommentteja. Jätä siis omasi tähän. Kiitos!