Pages

Jos...

keskiviikko 20. elokuuta 2014

Sain jokunen päivä sitten aivan mahtavia uutisia. Meidän eteisen remppa on herättänyt paljon mielenkiintoa Styleroomissa ja eteisalbumini valittiinkin koko kesän kestäneen remppahaasteen finalistiksi. Fiilis on ihan mahtava! Nyt sinäkin voit äänestää suosikkiasi kymmenen finalistin joukosta! Finalistit ovat kaikki ihan huippuja. Kiitos siis kaikille, jotka silti päätätte äänestää meidän eteistä parhaaksi! Äänestää voit täältä, ja äänestysaikaa on 31.8.2014 asti.

EDIT: Unohdin totaalisesti mainita, että äänestäjien kesken arvotaan myös 200 € remppalahjakortti, joten ei muuta kun äänestämään!

Meillä muu remontti alkaa olla jo viittä vaille valmis, mutta meidän kylppäri kaipaa edelleen muutosta. Rempparahat (okei, kaikki muutkin rahat) on valitettavasti loppu, joten tuo palkinto tulisi enemmän kuin tarpeeseen. Eli, jos äänestätte meidän eteisen voittoon, lupaan, että pääsette seuraamaan kylppärin remonttia! 

Kylppäri on meillä sellainen paikka, jossa aina harmittaa! Ensinäkin, tuo saunan ovi nostaa kaikki karvani pystyyn! Uusi ovi on ollut ostoslistalla jo yli puoli vuotta, mutta aina on ollut jotain tärkeämpää ostettavaa, eikä rahat tosiaankaan riitä kaikkeen. Lavuaarikin on halki ja sekin ottaa päähän joka kerta kylppärissä asioidessa. Laatat on halpaa feikkimarmoria ja nekin täynnä reikiä, sillä kaikki reiät on tehty keskelle laattoja, eikä suinkaan saumojen kohdalle, jossa ne olisi helpompi peittää. Peilikaappi on myös karmiva ja sen yllä oleva lamppu myöskin rikki. Peilikaapin alareuna oli ennen kulahtaneen puun värinen, mutta maalasin sen valkoiseksi samalla kun maalasin tummuneen männyn värisen katon. Tämä parin kympin remontti teki kyllä tilaan huomattavan muutoksen parempaan suuntaan! Sauna käsiteltiin mustalla saunavahalla, mutta se meni ikävä kyllä pieleen. Siitä tuli aivan liian musta ja aivan liian kiiltävä. 

Edellämainituista syistä meidän kylppärin ovi pidetään visusti kiinni, eikä siitä blogissakaan ole edes vilausta näytetty. Nyt pääsette sinne kuitenkin kurkkaamaan. Ja ei, siellä ei todellakaan ole ikinä näin siistiä. Tavaraa on normaalisti paljon enemmän ja valitettavan usein ne lojuu missä milloinkin. Näihin kuviin tein kaikkeni, että kehtaisin näyttää ne täällä blogissa.  Itseasiassa kuvat näyttää huomattavasti paremmalta mitä todellisuus.


Tämä on mielestäni ainoa siedettävä nurkka meidän kylppärissä, vaikka laatta onkin aika karmiva. Oikea marmorilaatta olisikin juttu erikseen! Pöntön ylle olen kaavaillut avohyllyä, johon saisi pyyhkeet ja muut nätit kylppäritavarat.


Tämä on näkymä olohuoneesta, kun kylppärin oven avaa. Ensimmäisenä hyppää silmille tuo saunan ovi. Sen haluasisin vaihtaa tummaan lasioveen. Saunassa olisi tarvetta myös uudelle kiukaalle. Suihkuverhon tilalle olisi kiva saada jokin huomaamaton lasi, jonka voisi kääntää seinää vasten silloin kun suihkua ei käytetä.


Lavuaari on ollut halki siitä asti kun ostimme asunnon. Tähän toivoisin uutta kylppärikalustetta, jossa olisi esimerkiksi laatikko tai säilytystilaa jossain muussa muodossa. Peilikaapin tilalle laittaisin jonkun kauniin peilin ja valaisimen. Nykyisen lampun muovi on halki ja pahasti kellastunut. Meillä ei myöskään ole pyykinpesukonetta, joten sekin olisi kiva, vaikka ei mikään kaunis esine olekkaan.


Sauna ei mielytä meitä kumpaakaan, joten sinnekkin olisi kiva saada muutosta. Kesän ajan sauna on toiminut pyykkien säilytyspaikkana, koska näillä helteillä ei voi kuvitellakkaan lämmittävänsä sitä! Sen jälkeen koko asuntomme on yksi sauna ja esimerkiksi nukkuminen ei tule kuuloonkaan. Nyt sitä voisi pikkuhiljaa taas alkaa käyttämään, kun illat alkaa viilentyä. Olemme kyllä molemmat kovia saunojia. 

Kaikkea ei tietenkään voi saada, mutta kaikesta voi silti unelmoida. Sinä autat unelmaamme eteenpäin, jos käyt antamassa äänesi meille. Tuhannet kiitokset!

8 kommenttia:

 1. meillä on varmaan ollut sama kylppärisuunnittelija :''''D teillä on hienommat lattialaatat, mut onneks mun seinissä ei ollut "marmoria", niin paljon ku siitä pidänkin haha

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Meidän kylppäri on kyllä ysäriä kauneimmillaan! Katon maalaaminen freeesas kyl paljon ku vertaa tähän http://muotopuoliblog.blogspot.fi/2014/02/rakkauden-tarpeessa.html. Lattiassakin kaadot menee ihan miten sattuu!

   Poista
 2. Niin ja mä äänestin sun remppaa! Tsemppii kisaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oioi! Thänks! Iso hatun nosto sinne suuntaan! Sinne myös tsempit

   Poista
 3. Mä niin tunnistan tuon saman harmituksen meidän kaupunkikodin kylppärin suhteen! Tekisi mieli vierailla siellä vaan simät kiinni kun kaikki ympärillä oleva ärsyttää...Lottovoittoa odotellessa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nimenomaan! Muu koti kun alkaa olla kunnossa, niin silmiä sattuu joka kerta kun kylppäriin edes vilkasee. Kyllä äkillinen rikastuminen kelpaisi tännekkin :)

   Poista
 4. Oon antanu sulle ääneni :) Ei ollu ees vaikea valita, vaikka joukossa oli muitakin hyviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi että! Kiitos ja kumarrus! Nyt mulla on siis ainakin kaksi ääntä!

   Poista

Olisi mukavaa lukea teidän kommentteja. Jätä siis omasi tähän. Kiitos!