Pages

Kuuminta just nyt!

lauantai 16. elokuuta 2014

Lähipäivinä blogeissa ja sisustuslehdissä on näkynyt selvästi jo syksy. Helteet olisi mun puolesta saaneet vielä jatkua, koska en juuri ehtinyt niistä nauttimaan, mutta syksyn trendit ovat enemmän kuin tervetulleet! Ai että mitä kaikkea ihanaa on tulossa tai on jopa jo tullut kauppoihin. Kokosin itse alla oleviin kuviin, mikä iskee muhun tänä syksynä.

Marmori, betonipinnat, harmaat sävyt, puu ja nahka ovat olleet lähellä sydäntä jo pitkään ja etenkin tänä syksynä! Lisäksi tummat ja syvät sävyt viehättää. Olen antanut mahdollisuuden myös vihreälle, kaikkien aikojen inhokkivärilleni, muutenkin kuin kasvien muodossa. Kupari ja messinkikin hellyttelevät näköhermojani edelleen.
Rakas siskoni kyllä tietää mistä mä tykkään ja oli ostanut mulle nuo pullot Suomenlinnan pihakirppikseltä. Itse ostin naapurin Jutalta ja Pekalta nuo marmorilaatat viime sunnuntain blogikirppikseltä. Vanha lesti löytyi kirppikseltä ja messinkinen kynttilänjalan ostin viime talvena Ruotsin kirppikseltä. Nahkainen hiirimatto on mun itse suunnittelema ja tekemä. Niitäkin saa ostaa pian aukeavasta verkkokaupasta. Jos et malta odottaa niin sähköpostillakin saa tilata.

4 kommenttia:

 1. Ihan mahtavat sävyt! Täällä myös on pantu merkille lämpenemistä vihreän sävyille. Ei ole koskaan inhokki ollut, mutten ole juuri sisustuksessa käyttänytkään. Oikeastaan nyt miettii, että miksi ei?! Vihreän sävyt sopivat hyvin ikkunoista avautuvaan maisemaan ja saa sisä- ja ulkotilan rajan häivytettyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Tummanvihreä kyllä kutkuttaa! Nyt on tullut aika kivoja vihreitä maljakkoja ja lasiesineitä kauppoihin. Passais aika kivasti esim messingin kanssa!

   Poista
 2. Onnellisena hiirimaton omistajana voin sanoa, että se vaan kaunistuu ajan myötä :) Apteekkarinpullot ovat myös todella hienoja! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa! Hiirimatto on kyllä huippu, vaikka itse sanonkin :) Siskoni on kyllä aika ihana, kun nuo pullot mulle osti <3 Ne on tosi jees!

   Poista

Olisi mukavaa lukea teidän kommentteja. Jätä siis omasi tähän. Kiitos!