Pages

Kylppärin odotetut uudistukset

torstai 15. lokakuuta 2015

Meidän kylpyhuone esiintyy blogissa hyvin harvoin monestakin syystä. Ensinäkin, kylpyhuoneemme on meidän kodin tiloista inhokkini. Saunasta tosin pidän ja siellä viihdynkin mainiosti. Kokonsa ja valaistuksensa puolesta tämä tila on hyvin haastava kuvattava ja onkin sanottava, että tämä tila näyttää livenä huomattavasti kuvia paremmalta. Lukuisista yrityksistä huolimatta, en ole vielä yhtäkään onnistunutta kuvaa tästä tilasta saanut. Laitetaan tänne nyt silti pari räpsykäistä, sillä kylppäri on kokenut pienen muodonmuutoksen!

Blogitaukoni aikana kylpyhuoneemme sai kuitenkin kauan odotetun uudistuksen! Nimittäin uuden allaskalusteen. Vanha oli mennyt jo edelliseltä asukkaalta halki ja muutenkin se oli aika karmea tapaus jos nyt ihan rehellisiä ollaan. Tämä uusi on massiivikoivua ja olen ihastunut siihen ikiajoiksi!  Ajattelin ensin valkoista, mutta tämä sopii vaalean saunamme pariksi todella hyvin! 

Kylppärin seinässä on ollut pari reikärykelmää, joiden peittämiseen olen jo pitkään miettinyt ratkaisua. Hayn Volet koukut löytyi Sisustuksen Koodista ja ne ovat tähän tehtävään täydelliset! Lopputulos on huomattavasti aiempaa siistimpi. Mansen blogikirppikseltä tienatut rahat polttelivat taskussa vielä sen verran, että ostinpa uudet pyyhkeetkin! Hiustenkuivaajakin sujahti näppärästi Tampereen reissulta saatuun Noukin kassiin.








Ihan vaan muistin virkistykseksi täräytin tähän loppuun vielä kuvan kylpyhuoneesta ennen muuttoamme. Kuva on lainattu aikoinaan Oikotien asuntoilmoituksesta. Ihan vaan tässä kyselisin, että kummasta tykkäätte enemmän?

24 kommenttia:

  1. Joo, kyllä mun mielestä toi alkuperäinen on parempi. Enemmän luonnetta ja särmää. Viiiiitsivitsi! Siis toi uusi ilme on upea. Tykkään varsinkin tuosta tokasta kuvasta. Uusi allaskaluste uppoaa muhun ihan kympillä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha! Luonnetta ja särmää siinä ainakin oli! Vähän ollaan yritetty sitä kesyttää :)

      Poista
  2. Pakko nostaa peukku uudelle versiolle!

    Kivaa viikonloppua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Olisi huolestuttavaa jos peukku nousisikin vanhalle :D

      Kiitos samoin <3

      Poista
  3. Siellähän näyttää tosi kivalle. Noita samoja koukkuja hypistelin juuri keskiviikkona kun etsin tytön huoneeseen koukkua, mutta päädyin sitten hayn gym -koukkuun. Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nekin on tosi hienot! Olen niitä myös huomannut kuolaavani netistä aika usein. Meiltä ei vain löydy niille paikkaa :(

      Poista
  4. Onpa kaunis! Ihan mielenkiinnosta, mistä uusi allaskaluste on? Itselläkin on jossain vaiheessa uusinta edessä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Allaskaluste on niin uudelta yritykseltä, ettei heillä taida olla vielä edes nettisivuja, mutta Finkaluste taisi tulla nimeksi. Nämä kalusteet suunnitellaan ja valmistetaan tässä ihan meidän naapurissa :)

      Poista
  5. No heh, aika huikea muutos! Saunannekin näyttää ihanan raikkaan vaalealta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saunaan olemme olleet tosi tyytyväisiä! Siellä tuleekin lojuttua melkein joka ilta :) Alkaa muukin kylppäri muuttua pikkuhiljaa siedettävämpään suuntaan :)

      Poista
  6. Kaunista! Mitkä pyyhkeet nuo ovat? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pyyhkeet löytyivät Stockalta ja on sitä heidän omaa CASA-mallistoa. Ne ovat aivan ihanan pehmeät ja muistuttaa vähän sellaista vauvan harsoa :)

      Poista
  7. No hei paljon parempaan suuntaan menossa! Me voitais yhdessä osallistua johonkin kilpailuun, jossa räjäytettäis ysärikylppärit sanonko minne... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu kyllä tuo tila on ollut vähän murheen kryyni, mutta pikkuhiljaa alkaa näyttämään siedettävältä!

      Poista
  8. Blogissani olisi sinulle haaste: http://kotiaurorassa.blogspot.fi/2015/10/kotini-lempinakyma-olohuone.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uuu, täytyykin alkaa siivoamaan :D Kiitos haasteesta Johanna!

      Poista
  9. Ensinnäkin, nuo HAY:n koukut ovat upeat ja simppelit. Rakastan. Voipi olla, että pitää itselle etsiä samanlaiset. Allastaso näyttää todella hyvältä ja sopii hyvin kimppaan saunanne kanssa.
    Toisekseen, tiedän täysin sen tunteen kun kylpyhuone on vain yksinkertaisesti ruma. Meidän vuokra-asunnon kylpyhuone on sellainen ruma, valmisrakennettu, peltilaatikko. Suomeksi siis aivan hirveä ja mahdoton sisustaa. Teillä on sentään toivoa. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo koukut toimii tuossa tilassa kyllä yllättävän hyvin! Niiden tärkein tehtävä oli peittää vanhat reiät ja sen ne tekivätkin! Minusta myöskään 21 euroa kahdesta koukusta ei ole hirmuisen kova hinta, eli ostin ihan mielelläni! Ja kyllä tämänkin kylppärin kanssa on saanut painia, mutta loppupeleissä pienillä muutoksilla olemme saaneet siitä huomattavasti kivemman!

      Poista
  10. Jokseenkin hyvä muutos! Tosi raikkaan näköinen, iso peukku!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos! On tämä omastakin mielestä vanhaa parempi :D

      Poista
  11. Kylläpä uusi ilme on raikas verrattuna entiseen :). Puun lämpö on kiva, mutta tässä tapauksessa valkoinen raikkaus sopii kokonaisuuteen paremmin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On tuo vähän freesimpi :) Onneksi puutakin on edelleen jäljellä, tosin vähän kauniimmassa muodossa :) Toi mänty ei sillä tavalla sykähdytä sydäntä! :)

      Poista
  12. Buahaha, joo, kumpaakohan äänestäisi? Tosi hieno muutos, Jutta! Sävyt kohdillaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä mä veikkaan, että sun ääni meni vanhalle? ;)

      Poista

Olisi mukavaa lukea teidän kommentteja. Jätä siis omasi tähän. Kiitos!