Pages

hölmöläisen hommaa!

sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Niin kuin aiemmin mainitsinkin, meillä on kaikki kipsilevyseinät vuorattu lasikuitutapetilla, joka nostaa ihokarvani pystyyn. Ostimme pönikän tasoitetta ja aloitin tasoitushommat parvelta ja sieltä siirryin pikkuhiljaa alakerran seiniin.


Seinät näytti alunperin tältä. Tasoitin seinät kahteen kertaan hienotasoitteella ja pinnasta tuli ihan sileä. Tasoitteen kuivuessa pinta oli ihanan mattainen, jota ei olisi tehnyt mieli edes maalata. Maalaaminen oli kuitenkin välttämätöntä, sillä joistain kohdista kuvio paistoi läpi, vaikka pinta tuntuikin sileältä. Yksi pönikkä tasoitetta ei muuten riittänyt alkuunkaan! Ostimme loppupeleissä kolme pönikkää ja kaikki meni tasan. 

Juuri kun vetelimme viimeisiä tasotteita, kuulimme tasoitustapetin olemassa olosta! Kyllä siinä tuli vähän hölmö olo, kun kerran olisi päässyt helpommallakin. Mutta nyt on ainakin sileät seinät! Onko jollain muuten kokemuksia tuosta tasoitustapetista? Käsittääkseni se on paksua tapettia, jota käytetään juuri lasikuitutapettien päälle ja ilmeisesti toimii ihan hyvin. Täytyypä muistaa ensi kerralla koittaa sitäkin! Olisi kiva kuulla, jos jollain on kokemusta siitä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olisi mukavaa lukea teidän kommentteja. Jätä siis omasi tähän. Kiitos!