Pages

Siitä se ajatus sitten lähti...

perjantai 7. helmikuuta 2014

Oma koti on minulle se maailman tärkein paikka. Ja mikä parasta, saan jakaa sen mitä mahtavimman avomieheni kanssa. Asustelimme tyytyväisenä Turussa, kunnes eräänä tylsääkin tylsempänä päivänä Oikotien uumenista löytyi pieni, ehkä hieman aikansa elänyt loft-asunto Littoisten Verkarannasta. Mitä enemmän katselin ilmoituksen kuvia, sitä enemmän innostuin asunnosta. Ei mennyt kauaakaan, kun tajusin tämän pikkuruisen asunnon potentiaalin. Myönnän, että muodostin siitä ehkä pienoisen pakkomielteen ja tuijottelin kuvia monta päivää jo mielessäni sijoitellen huonekaluja paikoilleen. Tämä oli pakko saada vaikka edellisestä remontista oli juuri ja juuri ehtinyt pöly laskeutua.

Ilokseni myös tuo meidän talouden "järjen ääni" lupasi tulla kanssani katsomaan tuota reppanaa asuntoa, joka ei ollut kenellekkään vielä kelvannut. Olihan se aika pieni, parhaat päivänsä nähnyt, mutta molemmat ihastuimme siihen silti. Siitä se ajatus sitten lähti...

....myös blogin kirjoittamiseen. Kauan olen haaveillut omasta blogista, mutta jostain syystä en ole koskaan uskaltanut tähän hommaan ryhtyä. Nyt kuitenkin päätin riipasta ja tehdä tästä uuden harrastukseni. Onhan tämä aika jännittävää! Tarkoituksena olisi tänne raportoida remontin vaiheita, haaveita ja ideoita. Jos vaikka minunkin hölinöistä olisi jollekkin toiselle ideoita etsivälle apua.

Minua ei tavanomaiset jutut sykähdytä, vaan koitan keksiä jotain erilaista. Uusi asuntomme antaa tähän ainakin mahtavat puitteet. Saapi nähdä saadaanko me mitään mielenkiintoista aikaan, vai uhittelenko vain.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olisi mukavaa lukea teidän kommentteja. Jätä siis omasi tähän. Kiitos!