Pages

minttu ja randomsormi

sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Parven muovisten haitariovien tilalle on tulossa peililiukuovet, joiden taakse tulee meidän vaatesäilytys ja tämän naisen työpiste tilan säästämiseksi.

Olen useasti saanut kuulla mustavalkoisesta tyylistäni niin sisustuksen kuin pukeutumisenkin merkeissä. Olen ehkä vaan vähän mustavalkonen tyyppi, mutta minusta se on vaan ajaton ja tyylikäs yhdistelmä, johon on helppo yhdistää eri tehostevärejä. Minulla on paha tapa kyllästyä väreihin ja mieli muuttuu muutaman kuukauden välein. Pitkäaikainen suosikki värini (heti mustan jälkeen) on ollut minttu. Päätin hullutella ja maalata säilytyskokonaisuuden takaseinän mintun väriseksi. Se olisi mukava yllätys aina kun ovaa ovet. Lisäksi pieni 100 cm* 50 cm työpisteeni kaipaa mielestäni jotain piristystä. Siihen kun ei juuri ylimääräisiä somisteita mahdu. Olin käynyt monesti rautakaupassa kyttäilemässä eri mintun sävyjä ja löysin monta mieluista, joiden välillä en osannut päättää. Myyjä tuli avuksi ja lopulta valitsin randomsormella yhden suosikeistani. Värikortissa väri näytti kyllä huomattavasti vaaleammalta kuin itse seinässä, mutta se kelvatkoon! Koko seinä jää kuitenkin ovien taakse piiloon.

Tuo valkoinen palkki tuossa lattiassa hieman häiritsee, mutta siellä menee ilmastointiputkia, joille emme valitettavasti voi mitään! Työpisteeni tulee juuri sen kohdalle, joten saanpahan siitä jalkojen lepuutuspaikan. Patterin paikkojen suunnittelijakin on tainnut olla vähän humpussa päättäessään että parven patteri töräytetään tuohon, jotta säilytyskokonaisuuden ja seinän väliin jäisi varmasti patterin kokoinen kolo. Eli meidän liukuovet tulevat törmäämään tuota patteria vasten, eivätkä suinkaan mene seinään asti, joka olisi huomattavasti kivempi.
Tässä se koko komeus nyt on. Kerrankin on kunnolla säilytystilaa yli neljän metrin matkalta! Tehosteseinien maalaamisessa olen oppinut tuolta mieheltäni yhden vinkin. Seinät kannattaa rajata sisäpuolelta ohuelle maalarin teipillä. Kulmat saa silloin siistin näköiseksi ja väri on rajattu tarkkaan. Mielestäni se jotenkin kehystää koko seinän. Voipi olla, että tämä vinkki onkin monelle tuttu, mutta yllättävän usein näkee kuitenkin kulmasta kulmaan maalattuja tehosteseiniä, joissa ei sinänsä ole mitään vikaa, mutta lopputulos on mielestäni tuolla tavalla siistimpi. Joidenkin silmään se saattaa näyttää hassulta. Makukysymyksistä ei voi kiistellä kuulemma.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olisi mukavaa lukea teidän kommentteja. Jätä siis omasi tähän. Kiitos!