Pages

Rakkauden tarpeessa

perjantai 7. helmikuuta 2014

Täytyyhän teillekkin jakaa nämä kuvat asuntoilmoituksesta. Tässä näette samalla lähtötilanteen, josta me lähdemme remontoimaan meidän näköistä kotia. Minä näin näissä asunnon, joka vain kaipasi vähän rakkautta ja välittämistä. Miten on, tuhlaisitteko te tähän rahanne? Kaikki kuvat on Oikotien sivuilta. Itse ilmoitus on sieltä tietenkin jo poistunut.
Näissä kuvissa näette "kauniin" keittiön ja olohuoneen. Mitäs mieltä olette? Eikös ole ihanan näköistä? 
Tässä olohuone ja olematon eteinen kuvattu keittiön suunnalta. Itse rakastuin tuohon oveen ja noin viiden metrin huonekorkeuteen aivan totaalisesti!
Tässä kuvia parvelta eli tulevasta makuuhuoneesta. Eikös olekkin kauniit nuo kaiteet ja muoviset haitariovet?  Niin ja tietenkin kirsikkana kakun päällä on tuo muovimatto! Näissä kuvissa näkyy myös asunnon erikoinen katto. Samanlaista ei varmaan monellakaan ole. Itse jotenkin ihastuin siihenkin. Se muistuttaa minua jotenkin rautatieasemasta.Tässä sitten vielä kylppäri ja pikkiriikkinen sauna. 


Seuraavaksi luvassa muutamia paljastuksia remonttisuunnitelmista. Kuka arvaa mikä osa kämpästä purettiin ensimmäisenä?

Äryttääkö muuten ketään muuta yleisesti asuntoilmoitusten kuvat?


2 kommenttia:

  1. Mieletön potentiaali! Hyvä löytö. Jään seuraamaan remonttianne tänne enkä lähde kulumallakaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikö? Asuntoilmoituksia on hauska katsella, kun sitä alkaa aina miettimään, että miten sitä itse sisustaisi ja remontoisi. Tämä asunto kyllä kolahti heti, vaikka olikin aika nuhjuinen. Mutta nyt kun olet nähnyt lopputuloksen, niin mitä mieltä olet, ollaanko hyödynnetty potentiaali? :)

      Poista

Olisi mukavaa lukea teidän kommentteja. Jätä siis omasi tähän. Kiitos!