Pages

Casting shadows

sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Täällä ollaan edelleen elossa, vaikka blogia on päivitetty laiskasti. Johtuu täysin siitä, että en ole viitsinyt tätä kaaosta kuvata, joka täällä vallitsee. Tänään pakotin itseni siivoomaan yläkerran ja ryhdyin siihen pitkin hampain. Enpä kuitenkaan alkanut huolella puunaamaan, vaan aika rennolla meiningillä. En muista milloin olisin viimeksi pedannut sängyn, mutta arvelen siitä olevan noin kuukauden päivät. Pöyristyttävää, tiedän. Ajatukset ovat olleet nyt ihan muualla kuin kodin puunaamisessa. Tässäpä teille siis muutama elämän makuinen kuva. Meinasin sanoa, että vartin siivouksen jälkeen, mutta myönnettäköön että vartti meni jo pelkästään lattian esiin kaivamiseen. Sanotaan siis puolen tunnin siivouksen jälkeen.

Yläkertaan on tullut talvi. Pimeää on, mutta tänään huomasin, että parvelle tulee aika hauskoja varjoja, kun alakerrassa on valo. Varsinkin tuolle peräseinälle. Varjot tulevat olkkarin neljästä roikkavalaisimesta, joten varjojakin tulee useita. Mulla on myös uusi lampaantalja, jota olen himoinnut kauan! Kirjoittelen siitä lisää vielä myöhemmin.

Mitäs sinne ruudun toiselle puolelle kuuluu?


6 kommenttia:

 1. Ihana lampaantalja, itsekin tykkään niistä tosi paljon ja niitä onkin kerääntynyt sinne tänne :) Mukavaa viikkoa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekkin? Olen kauan etsinyt kaunista lampaantaljaa ja muutaman kertaa olenkin katsellut niitä mm. Ikeasta. Tämä kaunokainen löytyi sellaisesta nettikaupasta kuin Natural Bazaar. Kirjoittelen siitä vielä myöhemmin lisää. Tuon yrityksen takaa löytyy aivan mainio ihana tyttö!

   Poista
 2. Ah, mikä pesämäinen tila! Erityisesti näin pimeään aikaan pienet sopet tuntuvat paljon houkuttelevammalta kuin suuret hallimaiset tilat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo tuo on kyllä kirjaimellisestikkin meidän pesä. Sillä nimellä mekin sitä kutsutaan :) Oli muuten todella palkitsevaa hypätä pedattuun sänkyyn nukkumaan. Siinä on ihan eri fiilis. Harmi vain, että olen aika laiska petaamaan ja avomieheni on viimeisen neljän vuoden aikana pedannut sängyn tasan kerran :'D

   Poista
 3. Ei meilläkään pedata sänkyjä turhan usein. Harvoin kukaan heräämisen ja nukkumaanmenon välillä edes makkarissa käy, joten en jaksa vaivautua.
  Tää teidän pesä on kyllä viihtyisä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on se huono, että alakerrasta näkee onko sänky pedattu vai ei, mutta ei se meitä niin paljon häiritse jos peti ei ole niin täydellisesti särmätty :) Se olis kyllä mahtavaa mennä nukkumaan pedattuun sänkyyn, jos se peutuisi itsestään!

   Poista

Olisi mukavaa lukea teidän kommentteja. Jätä siis omasi tähän. Kiitos!