Pages

Match made in heaven

torstai 27. marraskuuta 2014

Sen verran on alkanut joulututtamaan, että iski piparihimo. Syön kerran vuodessa piparia ja se aika on jouluisin. Tänä vuonna näköjään aikaisemmin jo. Täytyyhän sitä välillä itsensä palkita! Esimerkiksi tänään olen ollut tosi reipas! Kävin katsastamassa autonkin! Ei muuten mennyt läpi vaikka kuinka yritin heitellä hiuksia ja vinkata silmää. Käytin blondikortinkin, mutta ei tepsinyt. Oli kyllä todella mukava ja avulias katsastus setä! Suosittelen siis Nummen katsastusta Turussa asuville, ainakin noin palvelun puolesta.  

Mutta siitä itsensä palkitsemisesta... Sen jälkeen kun on jo syönyt kulhollisen jätskiä, voi hyvin tunkea masun täyteen vielä Tannisten piparia ja aurajuustoa. Tämä jos mikä on kuulkaa match made in heaven! Tässä siis vinkki joulupipareiksi! Monelle turkulaiselle tämä ohut ja rapea herkku taitaakin olla jo tuttu juttu. Moniko muuten tiesi, että piparin yhdeksän sakaraa kuvastavat seitsemää veljestä ja heidän vanhempiaan, jotka aikoinaan perustivat Tannisten kotileipomon?
Ja koska joku teistä osaa kuitenkin yhdistää nimeni kyseisiin pipareihin, niin myönnettäköön, että onhan tässä vähän oma lehmä ojassa. Bloggari ei kuitenkaan kostu tästä mitenkään (muutakuin piparien pupustelemisella) ja omilla roposilla olen piparit kaupasta hakenut, koska nämä ovat parhaita pipareita!


6 kommenttia:

 1. Vai sellainen lehmä ;) Olet oikeassa ja ilman ojassa olevaa lehmääkin, ovat Tannisen piparit kyllä kaikkein parhaimmat! Kiva kuulla tuo sakaroiden tarina. Oma uusi suosikkini on lisätä tuohon pipari-Aura -settiin vielä viipale persimonia. Niin herkkua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa :D No sellainen lehmä juu. Piti oikein googlata persimon. En ole koskaan maistanut, mutta nyt kuvan perusteella tunnistin nähneeni sellaisen :) Täytyypä testata!

   Poista
 2. Piparit on superherkkua ja aurajuustokin menee ruoan mukana lämpimänä, mutta tuota miksausta (johon vielä osa lykkää päärynää) en ole koskaan ymmärtänyt. Piparit pipareina :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jostain syystäkin muakin kuvotti ajatus tästä yhdistelmästä alkuun, mutta kyllä se vei mutkin vaan mennessään! ;)

   Poista
 3. No kyllä nyt piparituttaa! On se viikonlopun aikana käytävä leivontahommiin, vai myydäänköhän Savonlinnassa asti noita pipareita..? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä niitä myydään ruokakaupoissa ihan ympäri suomen. Uskoisin, että Savonlinnastakin löytyy ainakin isoimmista kaupoista. Etsit vaan piparihyllyn rumimman pakkauksen, niin se on se :D Mutta herkullisia ovat!

   Poista

Olisi mukavaa lukea teidän kommentteja. Jätä siis omasi tähän. Kiitos!