Pages

Blogin uudet kuteet

tiistai 25. marraskuuta 2014

Älkää pelästykö! Minä se täällä vielä kirjoittelen, vaikka blogin ulkoasun onkin muuttunut. Tähän sitä tultiin, kun koko työpäivän aikana ei tapahtunut mitään. Olen kyllä suunnitellut blogin ilmeen päivittämistä jo jonkin aikaa, mutta en ole löytänyt sopivaa pohjaa. Itsehän olen aivan käsi koodaamisen suhteen. Sen verran tiedän, että siinä käytetään paljon kauttaviivoja. Thats that! Lemppari juttu tässä pohjassa on se, että kuvat on isoja. Vielä, kun oppisin kuvaamaan kunnolla.

Vielä pitäisi päivittää blogin uusi logo. Onneksi mulla on taitava, kaunis, ihana, rakastettava ja graafisesti lahjakas sisko, jolta odotan jotain ilmiömäistä. Pienet kisutukset siis sinne suuntaan <3 Oman pärstän kuvakin pitäisi ehkä päivittää tuosta hellehattu kuvasta. Täytyypä ottaa siis pikku photoshootti-iltama tässä joku päivä. En tajua miten muotibloggarit tekevät sen. Miten joku pystyy olemaan niin luonnollisesti kuvissa ja näyttämään täydelliseltä? Multa unohtuu aina vetää vatsa sisään ja hymy näyttää enemmänkin irvitykseltä. Mutta ei auta muu ku selfietä ottamaan. Kello näkyy, tukka hyvin, hiukset hulmuten... Muistakaa kehua sitte!

Loppukevennykseksi vielä yksi kynttiläkuva toissapäivältä. Onko muuten kommenteja uudesta lookista? Toivottavasti ei olis ihan täyttä kuraa kenenkään mielestä.8 kommenttia:

 1. Tykkään! Isot kuvat ovat mieleeni, ja vasemmanpuoleinen sivupalkki on vähän erilainen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän vaihtelua kaipasinkin :) Kiva, että tykkäät!

   Poista
 2. Hyvältä näyttää. Mä jaksan myös aina ihmetellä muotibloggareiden onnistuneita kuvia. Johtuu ehkä siitä, että itse inhoan kuvattavana olemista todella paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkään en juuri nauti kuvattavana olemisesta. On tullut otettua muutama lisäkilonen ja kuvissa todellisuus iskee aina kasvoille.

   Poista
 3. Hyvin toimii sekä mobiilissa että selaimella :) ainoastaan logon ympärillä on mun mielestä vähän irralliset kehykset. Ja koodiin menee kauttaviivojen lisäksi paljon kaiken maailman väkäsiä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niin menee! Mä odotan tohon kokonaan uutta logoa. Nuo kehykset tuli tän templaten mukana. En pidä niistä itsekään, mutta toivottavasti sisko käy lukemassa mun kisutukset ja tekee mulle jonkun uuden hienon <3

   Poista
 4. Ihanan isoja kuvia tosiaan, ainakin näin 27-tuumaisella näytöllä. Ja muutenkin näyttää hyvältä, tämän web-suunnittelijan peukku nousee ylös. :) Musta se edellinen logo oli tosi kiva, mut ehkä tulossa on vielä jotain kivempaa..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämän paineen alla odotan jotain tapahtuvan :'D hah! Fontin kanssa painin vielä! Aiemmasta tuli palautetta, että on vaikea lukuinen. En oikeastaan itsekään pitänyt siitä niin paljon. Tänään olen yrittänyt sitä vaihtaa, mutta ei ollutkaan niin helppoa. Jotenkin eri postauksissa fonttikoko vaihteli ja siinä tapahtui sitten kaikenlaista. Jouduin erikseen jokaisesta postauksesta käydä tasaamassa tekstin oikeaan laitaan, kun tuossa valmiissa pohjassa se oli keskitetysti. Sitten hyppi postausten järjestys ja kyllä oli blondilla sormi suussa ja paniikki päällänsä. Onneksi työkaverini valkoisella ratsullaan oli apuna! Aivan ja edellinenkin logo oli siskon käsialaa. Tähän pohjaan sopisi ehkä joku graafisempi?

   Poista

Olisi mukavaa lukea teidän kommentteja. Jätä siis omasi tähän. Kiitos!