Pages

Saunatuparit

sunnuntai 9. marraskuuta 2014

Sauna on valmis ja eilen sitä testattiin oikein porukalla. Kutsuimme mun äidin ja isän syömään, pelailemaan ja saunomaan. Velikin tuli kuokkimaan. Hauskaa oli ja sauna toimi oikein loistavasti! Ensi viikolla lupaan lisää uutisia saunasta kuvamateriaalin kera. Nyt kuitenkin kuvia eilisestä kattauksesta.

Kerroinkin suunnitelmistani jo täällä, mutta nyt näätte suunnitelmat käytännössä. Raahasin siis työpöytäni tuohon keskelle olkkaria ruoka- ja pelipöydäksi ja pölkyt jakkaroiksi sen ympärille. Koristeeksi hain pari männyn oksaa ja messinkiset kynttilänjalat, jotka on ihan mun lempparit! Enempää näin pienelle pöydälle ei olisi mahtunutkaan. Ruuaksi tehtiin bataattikeittoa ja salaattia. Miltäs näyttää?

Hyvää isänpäivää muuten kaikille, etenkin omalle isälle! Ilman teitä, ei olisi meitä!


8 kommenttia:

 1. Tosi ihanalta näyttää kattaus! Oli varmasti ihana vähän juhlistaa kauan odotettua saunaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No oli ihanaa! Ja parhaassa seurassa vielä! Meidän isä totetutti ton saunaremontin, joten pitähän hänenkin nyt päästä testaamaan löylyt :)

   Poista
 2. Kaunis ja kekseliäs kattaus, jonka kruunaa kupari ja männyn oksat! Pöllijakkarat sopivat niin hienosti. En kyllä malta odottaa saunapostaustasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kyllä meillekkin näköjään mahtuu hyvin illastamaan kuusi ihmistä. Sopu sijan antaa kuulemma. Mä en muuten enää ehkä luovu siitä isosta riisikorista. Testasin sitä kylppäriin ja yläkertaan ja se näyttää kaikkialla ihan superilta <3

   Poista
 3. Hyvältä näyttää kattaus - tyylisi pitää! Onnea uudelle saunalle ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anu! Me ei muuta enää tehdäkkään ku heitetään löylyä vaan :)

   Poista

Olisi mukavaa lukea teidän kommentteja. Jätä siis omasi tähän. Kiitos!