Pages

Diy nahkavetimet

keskiviikko 5. marraskuuta 2014

Olen kauan suunnitellut nahkavetimiä meidän telkkatasoon. Superfrontin nahkavetimiä olen katsellut sillä silmällä, mutta en ole raaskinut porata reikiä oviin. Haluan säilyttää ovet iskemättöminä, jotta voin myöhemmin käyttää niitä vetimettömänäkin, jolloin ne toimivat pompulla. 

Hetken mielijohteesta muiden nahkatöiden lomassa askartelin meille itse nahkalenkkivetimet. Parasta tässä on, ettei tarvinnut porata ollenkaan uusia reikiä ja sain silti kivat nahkalenksut. Laitoin ruuvin samaan reikään, jossa se oli vanhan, mustan vetimen kanssa. Koko tason ilme muuttui silti kertaheitolla! En päässyt nyt tasoa kuvaamaan kauempaa, koska meillä on vieläkin rempparoinat ihan levällään täällä. Sen verran sain kuitenkin siivottua, että muutaman lähikuvan sain napattua.

Omasta mielestäni onnistui aika hyvin! Olen tyytyväinen. Mitäs te olette mieltä? 

Vielä on muuten aikaa osallistua JUTAN arvontaan! Käykäähän jättämässä kommenttinne ja olette astetta lähempänä voittamista.

12 kommenttia:

 1. Tosi makeet! Nahkavetimet puhuttelevat minua nyt isosti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä! Jos oiken lähtis hulluttelemaan, niin vaihtais keittiönkin vetimet vaikka mustiksi nahkalenkuiksi :)

   Poista
 2. Mistähän löytäis nahkaa? Tosi upeat on. Meillekin sopis .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tollaset lenkkuvetimet voi tehdä vaikka vanhasta vyöstä. Mulla on montakin, jotka ovat maagisesti päässeet kutistumaan :O

   Poista
 3. Damn fine! Superfrontin vetimiä olen mäkin miettinyt meidän Bestå-kokonaisuuksiin, mutta kun haluaisin pitää ne etulevyt koskemattomina. Ehkäpä täytyy itsekin siirtyä DIY-linjalle. Jos vaikka aloittaisi yhdestä lipastosta ja fiilistelisi sitten, toimiiko vai ei. Josko metsästäisi jostain jotain sopivan konjakinruskeaa nahkaa. Tai mikä jottei tuollaista nudea, sopisi ainakin meillekin kotiutuneen hiirimaton kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin nuo ovet olivat alunperin pompulla varustetut. On itseasiassa edelleenkin, mutta nyt kun siinä on vedin, niin pomppu ei toimi. Pomppumekanismin magneetti pitää ovet kuitenkin kätevästi paikoillaan :) Toi on kätsy tapa kiinnittää vedin oven takaata, niin ei jää mitään jälkiä :)

   Poista
 4. Oi miten hienot! Sut on muuten haastettu. :)

  http://www.mintunmustaa.blogspot.fi/2014/11/vihdoinkin-top-5.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uuuu! Täytyykin tutustua haasteeseen ja alkaa miettimään top vitosia! Kiitosta vain :)

   Poista

Olisi mukavaa lukea teidän kommentteja. Jätä siis omasi tähän. Kiitos!