Pages

Money on my mind

tiistai 11. marraskuuta 2014

Karin Tunne tilat-blogista haastoi minut pohdiskelemaan mihin käyttäisin 10 000 euroa sisustusrahaa, jos sellanen summa minulle siunaantuisi. Haasteen on pannut aluilleen Kaksin kaksiossa-blogin Laura ja se kuuluu näin:

"10 000 euroa sisustusrahaa-haaste!

Olet osallistunut Suomen kaunein koti-ohjelmaan ja kotisi on katsojaäänestyksellä valittu Suomen kauneimmaksi. Voiton myötä olet lunastanut muhkean 10 000 euron sisustusrahapotin uusien haaveiden toteuttamiseksi. Kerro millaisiin haaveisiin sijoittaisit summan? Haaveile & unelmoi!"

Ei tarvinnut kauaa miettiä mihin minä tuon rahan tuhlaisin. Kyllä sillä vaan kylppäriä pistettäisiin uusiksi. Haaveilen edelleen rikkinäisen altaan tilalle kunnollista allaskalustetta ja tasoa, jonka alle saisi pyykkikoneen. Tason päälle laittaisin kauniin peilin ja vanhan peilikaapin heittäisin mieluusti roskalavalle. Ja kyllä, lattiat ja seinät menisi myös uusiksi kunnon vesieristysten kera! En vieläkään lämpeä tuolle feikkimarmorille tai pinttyneille saumoille. Saunaa en enää muuttaisi koska se on nyt täydellinen. Ihan kohta tekin pääsette näkemään sen.

Materiaaleiksi valitsisin edelleen betonin väristä hartsipinnoitetta. Lattiaan voisin haluta kauniita marokkolaisia betonilaattoja. Taso voisi olla vaaleaa puuta, joka sopisi uuden saunan kanssa. Katto voisi olla joko sileä tai siihen voisi harkita samaa paneelia kun uuteen saunaan tuli.

Noh... Kymppitonnia odotellessa jo pieni stailaus muuttaa yleisilmettä melkoisesti. Niin kuin olette varmaan jo tajunneet, meidän saunaremppa on valmis. Siitä tuli ihan mahtava ja olemme tosi tyytyväisiä lopputulokseen. Kylppärikin freesaantui samalla vähän. Pelkästään jo se, että päästiin eroon karmivan rumasta mäntyovesta, teki koko kylppäriä jo paljon avarammaksi. Lisäksi pieni stailaus ja uusi hylly tekee aina terää! Vanhaan kylppäriin pääsee kurkkaamaan tästä.

Olen pitkin viikkoa haalinut kuvausrekvisiittoja muun muassa Aveliasta ja Kotilaiturista yhteen stailausprojektiin ja samalla testailin tuotteita kotiinkin. Kannattaa muuten ehdottomasti tutustua noihin edellämainittuihin liikkeisiin! Mulla ainakin valu kuola molemmin puolin suupieliä!

Tässä samalla pääsette jo vähän kurkkaamaan valmiiseen saunaankin. Lisää siitä luvassa vielä tällä viikolla. Miltäs näyttää? Onko freesimpi kuin ennen?

Minä haastan kaimani Jutan Projekti Verkarannasta. Jutan ja Pekan koti oli ihan oikeastikkin tässä ohjelmassa, joten olisi kiva kuulla, mitä he olisivat voittorahoilla tehneet. Otatko Jutta haasteen vastaan?

Loppuun turhin info ikinä, meidänkin terassi sai "five seconds of fame" samaisessa ohjelmassa, jossa kuvattiin Verkarannan pihapiiriä. Siellä törrötti vanhat jalkalistat seinää vasten, eikä ketään ollut siivonnut. Aina saa hävetä!

14 kommenttia:

 1. Meilläkin löytyy feikkimarmorit kylpyhuoneesta, mutta lisäksi vielä boordilaatat. Harmi kun tämä haaste ei ollut arvonta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoppa muuta! Olisi kyllä kelvannut tollanen könttä sisustusrahaa :)

   Poista
 2. Onpa ihana hylly (String otaksun?) ja niin kauniisti stailattu!
  Onkohan seuraava haaste jo tavoittanut sinut ja otatko vastaan jos ei:

  http://villailona.blogspot.fi/2014/11/viisi-varia-vedenvihrea.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu se on String hylly se. Yksi ylimääräinen on pyörinyt nurkissa muutosta asti. Vihdoin se löysi paikan tästäkin kodista. Värihaasteeseen olenkin jo ehtinyt vastata. Vähän sillon tällön kyllä ripotellut väripostauksia ja yksi väri puuttuisi vielä.

   Poista
 3. Kaunista ja kauniisti stailattu ♥ Sulla on kyllä silmää, Jutta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli niin kauniita tavaroita :) Tulee olemaan hankalaa luopua niistä. Ja kiitos vain, niin on sullakin <3

   Poista
 4. Ihania tuotteita sait Aveliasta ja Kotilaiturista. Niin ihania liikkeitä molemmat. Kotilaituriin pitäisikin päästä pian taas piipahtamaan <3

  Haaveet on ihania ja niitä on kyllä mukava aina päästä välillä toteuttamaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä vain! Kyllä kutkuttaisi pitää kaikki tuotteet vaan itellään :)

   Mä odottelen Laura jo teidän unelmakodin rakentumista ;)

   Poista
 5. Terveisiä toisesta "marmori"taivaasta. Mä oon lähtenyt sen kanssa korostuslinjalle, kun tässä vielä täytyy odotella remonttia muutama vuosi.

  Oot saanut kylppärin näyttämään oikein mainiolta. Joskus on ihan kivakin, ettei heti saa kaikkea. Pääsee luovuus töihin ihan eri tavalla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se niinkin! Ja kyllähän se olis tylsää jos koko kämppä olis jo valmis. Mitäs sitä sitten suunnittelis ja haavelis? :)

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Kiitos kovasti :) Kylppärissä on vielä tekemistä, mutta täytyyhän sitä jotain haaveilla :)

   Poista
 7. Vai että kymmenen tuhatta euroa. Yksi sellainen menisi keittiöön, toinen lattiaan, kolmas kylppäriin. Tän piti kyllä olla selvä, jos olisi osunut kohdalle, mutta eih. No, pohdin ja vastaan kun osaan päättää :D Thänks!

  VastaaPoista
 8. Hahaa :D yks kymppitonni ei kyllä tosiaan taida riittää kaikkeen :D

  VastaaPoista

Olisi mukavaa lukea teidän kommentteja. Jätä siis omasi tähän. Kiitos!