Pages

Minttu

maanantai 27. lokakuuta 2014

Ja taas jatketaan värihaasteella. Toivottavasti kaikki eivät ole jo lopen kyllästyneitä tähän haasteeseen. Anyway, mintunvihreällä jatketaan ja tämä on nyt se megalomaaninen ylläripylläri, jonka lupasin jakaa tässä värihaasteen lomassa. Melko lälly ylläri, mutta minkäs teet!

Moniko teistä muistaa, että meillä on kokonainen mintunvihreä seinä? Ei uskoisi, kun muuta värimaailmaa katselee. Seinä itsessään on tainnut vilahtaa pariin otteseen vanhaa työpistettäni kuvatessa, mutta ettepä ole päässeet kurkistamaan vielä meidän vaatekaappiin. Päätin ihan tätä värihaastetta varten siivota koko kaapin. Värikoodasin taas kaikki vaatteet ja järjestin kaikki tip top. Yritin ottaa muutaman kuvan ja nehän oli tietysti kaikki ihan täyttä kuraa! Kaivoin siis pari vanhempaa kuvaa, jotka otin kun sänky oli vielä vanhalla paikallaan. Turhaan tuli taas siivottua! Heheh...
Meidän parven liukuovien takana on siis neljän metrin leveydeltä säilytystilaa. Aikamoinen päivitys edellisen asunnon puolestatoista metristä. Vaatekaapin runko on Lundian ja sitä on helppo muokata tarpeen vaatiessa. Muutamaan otteeseen olen jo hyllylevyjen paikkoja vaihdellutkin. Yksi parhaista asioista tässä kaapissa on, että sinne saa piiloon myös mun A3 tulostimen a.k.a tankkerin. Se on ruma ja iso, joten olen todella tyytyväinen sen ollessa piilossa.

Jostain syystä halusin ehdottomasti maalata kaapin takaseinän jollain pirteämmällä värillä kuin valkoisella tai harmaalla. Maalikaupassa valitsin randomsormella tämän. Se on söpö. Ehkä vähän liiankin söpö. Toisaalta tämä on ainut paikka missä vähän lähdettiin revittelemään väreillä. Mitäs te olette mieltä, hot or not?

2 kommenttia:

Olisi mukavaa lukea teidän kommentteja. Jätä siis omasi tähän. Kiitos!