Pages

Uusi työpiste

sunnuntai 12. lokakuuta 2014

Noniin, edellisessä postauksessa näittekin jo pienen sneak peekin uudesta työpisteestäni. Työpisteen siirtäminen liukuovien takaa toisaalle alkoi olla välttämätöntä, koska tarvitsin tuotteilleni, matskuille ja pakkaustarvikkeille varaston ja ne sijoitin nyt liukuovien taakse. Alunperin suunnittelin työpöytää lasikaiteen eteen, mutta se näytti siinä tosi tyhmältä. Siispä jouduin siirtämään sängyn (patjat, koska meillä ei vieläkään ole sänkyä) keskelle parvea kaiteen eteen. Tämä ei näyttänyt enää ihan yhtä tyhmältä, mutta myönnettäköön, että vanha järjestys oli parempi. Tällä kuitenkin mennään kunnes parempi idea tai edullinen työhuone ilmiintyy jostain.

Onko muuten kellään vinkkejä pienestä toimitilasta tai toimistosta Turussa, jota voisi vuokrata? Joku pieni koppi (10-20 m2) riittäisi. Lieto ja Kaarina käyvät sijainniltaan myös. Mun kriteerit on tosi realistiset, pitäisi olla inspiroiva tila, edullinen hinta ja käypä sijainti lähellä kotia. Vinkkejä voipi laittaa vaikka sähköpostiin, jos tulee joku paikka mieleen.Alkaa muuten parvella kuvaaminen olla jo melko haastavaa, koska tänne ei juuri luonnonvalo osu.

6 kommenttia:

 1. Minusta toi järjestys näyttää äärimmäisen hyvältä! Sänky on kaunis tuossa kaiteen vierellä ja päätyseinäkin sopii pattereineen paremmin pöydän taa. Hyvä muutos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Patteri on kyllä yksi hirvitys! Koitin keksiä sen eteen jonkin sortin sängynpäätyä, mutta en saanut mitään aikaiseksi. Mä olen jo tottunut tähän uuteen järjestykseen, mutta se ei herätä ihan yhtä lempeitä ajatuksia mun miehen mielessä :D

   Poista
 2. Hienolta näyttää työpiste, erittäin harmoninen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Odotellaan josko mieskin tähän pikkuhiljaa tottuisi :)

   Poista
 3. Hyvä tyylitaju näkyy teillä kaikkialla! Tuossa työpisteessä hommat varmasti luonnistavat. Energistä viikon jatkoa! t; Hanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän ne luistaa. Koko illan oon tässä jo paiskinut hommia ja on kyllä kiva kun saa levittää piirrustukset ja jätskit tähän :)

   Poista

Olisi mukavaa lukea teidän kommentteja. Jätä siis omasi tähän. Kiitos!