Pages

You will not be missed! / musta

keskiviikko 29. lokakuuta 2014

Saanko erikoisluvan käyttää värihaasteen yhtenä värinä mustaa? Ihan vain kertoakseni, että tätä mustaa koppia meillä ei enää kohta tule olemaan? Sain lupaa tai en, kerron teille ilouutisen!

Eilen vietettiin meidän mustan saunan hautajaisia ja tilalle rakentuu kohta jotain ihan muuta! Styleroomin remppahaasteen voiton myötä saimme mahdollisuuden remontoida meidän saunaa. Alkuperäinen suunnitelma oli kylpyhuoneen pieni pintaremontti hartsipinnoitteella, mutta siihen lystiin emme saaneet lupaa. Tuosta pettymyksestä ollaan jo päästy yli, sillä tänään alkoi meidän saunaremppa!

Saimme itse valita mihin liikkeeseen haluamme voittolahjakortin käyttää. Uusia matskuja saunaamme haettiin kaikkialta, mutta perus tervaleppä ei meitä tyydyttänyt. Koska sauna on tosi tosi tosi pieni, (mahtuisi taskuunkin jos oikein yrittäisi) lauteiden sijoittelulla ei ole kuin yksi vaihtoehto. Halusimme materiaalien puolesta siis jotain uutta ja erilaista. Kiersimme K-raudat ja Bauhaussit ja mitään kivaa ei oikein löytynyt. Sitten muistin Sarokkaan, tuon turkulaisen perheyrityksen. Ainoa ongelma oli valinnan vaikeus! Oli sanomattakin selvää, että Sarokkaalle jos johonkin tuo meidän lahjakortti tuhlataan! Hands down paras valikoima etenkin saunamateriaalien puolesta. Meidän materiaalivalintojen puolesta pidän teidät kuitenkin vielä hetken jännityksessä. Sillä aikaa voidaan heittää hyvästit tälle rotiskolle. Ei tule ikävä!

Pitkin hampain näytän teille nämä kuvat. Sen verran hirvitys tämä koppi on. Mutta täytyyhän teidän tietenkin nähdä myös lähtökohta.

6 kommenttia:

 1. Aika perinteinen tusinakoppi tosiaan. Meillä(kin) ihan vastaava.. Jään odottamaan materiaalivalintoja, itse olen alkanut haaveilla laattalauteista. Ehkä sitten seuraavaan projektiin ne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nimenomaan juurikin sellaiseksi tuota voisi kuvailla. Sauna on nyt purettu ja olkkarissa odottaa kasa uusia matskuja. En oikein malttaisi odottaa itsekään!

   Poista
 2. Olitpa hauskasti kuvannut teidän pikkusaunaa. Ainakn pienesä sneak peakissa valinnat näyttivät hyviltä ;) jään innolla odottamaan tulevaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On muuten haastavaa kuvata noin pientä kopperoa. Mäkin odotan niin into piukassa jo! :)

   Poista
 3. Sarokas on ihan ykköspaikka! Onnea projektiin ja jään kyllä innolla kuulolle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin on! Pieksee kyllä isot rautakauppaketjut ihan kuus-nolla! Aika luksusta kyllä kun ei ite tartte tehdä juuri mitään tällä kertaa :)

   Poista

Olisi mukavaa lukea teidän kommentteja. Jätä siis omasi tähän. Kiitos!