Pages

Sneaky peeky

perjantai 10. lokakuuta 2014

Mulla on uusi työpöytä! Ennen työpisteeni oli liukuovien takana ja työtasona oli 100 cm leveä, 50 cm syvä hyllytaso, joka on toiminut hyvin tähän asti. Nyt kuitenkin tarvitsin säilytystilaa kaikille mun tuotteisiin liittyville matskuille ja työkaluille. Tänään meidän pihaan tuotiin lavallinen pakkausmateriaaleja ja meni vähän sormi suuhun, että mihinkäs mä nämä nyt tungen? Ei oikeen käynyt sisustuselementtinäkään.

Kävin Ikeasta hakemassa työtason hintaan 19 euroa ja Hayn pukkijalat odotti varastossa. Nyt vasta tajuan, että onhan mulla ollut vähän ikäväkin kunnon työpöytää, johon voin tuttuun tapaani kerätä röykkiöittäin tavaraa. Kaikki perheenjäsenet eivät olleet kyllä tästä muutoksesta kovin innoissaan. Arvaattekos mihin tämän uuden pöydän sijoitin? Okei, toi timantti taitaa vähän paljastaa.
Kuvissa komeilee tietysti JUTAN Jussi-hiirimatto. Siihen onkin kertynyt patinaa jo yli vuoden ajalta ja päivä päivältä siitä tulee entistä kauniimpi.6 kommenttia:

 1. Oi työpöytä on varmasti ihana!!! Mullakin on vähän vastaava uusi työpöytä, mutta jään tänne ihailemaan sun Hayn pukkijalkoja mun Ikean versioiden kanssa :D Ehkä omistan joskus ne oikeat versiot <3 Ihanaa viikonloppua Jutta!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kyllä siitä tuli ihan kiva. Ja tosiaan kun olen pitkän aikaa ollut niin pienellä pöydällä työskennellyt, niin tuo tila on ihan luksusta :) Tosin jouduin muuttamaan nyt vähän järjestystä ja se ei oo enään ihan niin kiva kuin ennen.

   Poista
 2. Ah, matto toimii siis myös Magic Mousen kanssa? Ehkäpä siinä ois ratkaisu mun nykyiselle mainoshiirimatolle... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vaan ja hyvin toimiikin :) mulla on tosiaan ollut toi yli vuoden päivät käytössä ja se on ihan mahtava, vaikka itte sanonkin :)

   Poista

Olisi mukavaa lukea teidän kommentteja. Jätä siis omasi tähän. Kiitos!