Pages

Hakuna matata!

tiistai 14. lokakuuta 2014

Pari kuvaa vielä halusin jakaa meidän parven uudesta järjestyksestä. Alan jo tottumaan tähän päivä päivältä enemmän.
Olen tosi huonosti ehtinyt nyt kuvaamaan. Pääsen töistä vasta kuudelta ja sen jälkeen on jo niin pimeää, ettei kuvaamisesta tule mitään meidän pimeässä kopissa. Eilen mulla tosin oli vapaapäivä, mutta kömmin sängystä ylös muistaakseni vasta kahden maissa (hups!). Sitten pitikin juosta kaupungille hoitamaan asioita. Tuntuu olevan niin kiire kokoajan, etten muista edes kaikkea mitä sitä pitäisikään tehdä ja ajatukset harhailee. Ratkaisuni on painua peiton alle ja ottaa kaukosäädin käteen. HAKUNA MATATA!

Pakko vielä kertoa että meidän mustaan aukkoon, jota saunaksikin kutsutaan on nyt tilattu uudet matskut ja taitava remppamies! En malttaisi odottaa! Vastineeksi remonttiavusta vanhempieni luona odottelee kasa pölkkyjä polttopuiksi muuttumista. Kuvitelkaapas ihan huviksenne 162 senttinen blondi heilumassa kirveen kanssa. Viime vuoden pihatalkoissa mulle erehdyttiin antamaan tyttöjen kirves! Pöyristyttävää, ei siitä tullut mitään. Tämmönen haba vaatii miesten kirveen. Parin tunnin päästä jouduin ryömimään nöyränä sisälle, kun en enää käsiänikään jaksanut nostaa, saati sitten kirvestä.

2 kommenttia:

  1. Hahaha. Samat fiilikset täällä, mitään ei ehdi eikä jaksa. Mutta onneksi on noita pieniä innon pilkahduksia (ei noin voi edes sanoa, heh). Tuo järjestys on niin hyvä! Älkää vaihtako takaisin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Välillä saa kyllä kunnon "laitan kaiken kuntoon nyt saman tien"-puuskia, mutta joskus on mukava vaan mennä peiton alle eikä tehdä mitään! Tykkäsin vanhasta järjestyksestä, kun se oli niin avara. Nyt parvi on aika täynnä kaikkea, mutta isompi työpöytä on vaihteeksi erittäin jees!

      Poista

Olisi mukavaa lukea teidän kommentteja. Jätä siis omasi tähän. Kiitos!