Pages

Vihreä

sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Värihaaste jatkuu, tällä kertaa vihreällä.

Olen aiemminkin maininnut, että värit esiintyvät meillä pääsääntöisesti tauluissa ja tekstiileissä, jotta ne on kyllästyessä helppo vaihtaa. Tumman vihreä on siitä hyvä esimerkki. Sitä on hiipinyt meille juurikin tekstiilien ja taulujen muodossa. Tietenkin myös kasveina, mutta niitä en lähtenyt tällä kertaa kuvaamaan. Vuosi sitten tilasin kaksi julistetta, jossa on vihreä tausta. Toisen ripustin vaihteeksi portaikkoon. Tuo taitaa olla lempitauluni tällä hetkellä. Kuvan naisella on jotenkin todella sielukkaat ja puhuttelevat silmät. Huulessa hänellä on valtava mehiläinen. Tuossa koukussa oli aiemmin Menun kuusikulmainen tuikkupidike, mutta vaihteeksi on kiva nähdä yksi taulukin seinällä, eikä vain nojailemassa seinään.


Mustavalkoiseten tyynyjen joukkoon mahtuu piristeeksi yksi vihreäkin pellavatyyny. Ostin tuon aikoinaan hetken mielijohteesta ja olenkin yllättäen tykännyt siitä tosi paljon.


Kävin muuten eilen Finnish Design Shopin ystävämyynneissä joululahjojen kiilto silmissä. Saavuin paikalle 10.30 ja kaikki herkut oli jo viety käsistä. Ens kerralla teltan kanssa jonottamaan!! Kävikös teistä joku shoppailemassa ja löytyikö mitään?6 kommenttia:

 1. Mä kävin ystävämyynneissä sekä eilen että tänään, kun satun asumaan suht lähellä. Eilen oli ihan hullu meininki siinä heti kympin jälkeen, tänään huomattavasti rauhallisempaa ja tavarakin oli ehkä parempaa (esim. Hayn vaaterekkejä paketissa, paljon Lumin laukkuja). Omat ostokset jäi aika kevyiksi, mutta pitkään himoitsemani Marimekon Kaiku-pussilakanasetti kahellakympillä oli varsin mieluinen löytö. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en jaksanut jäädä jonottamaan yhden kipon kanssa. Olisi pitänyt mennä vaan aikaisemmin rynnimään sinne :) Hyvän löydön teit!

   Poista
 2. Kävin tänään ystävämyynneissä ja siellä oli paljon hyvää tavaraa myynnissä. Erityisesti tuoleja oli runsaasti ja ostinkin Massproductionin Tio Easy tuolin. Se on ihana ja juurikin tummanvihreä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi! Hyvä Amanda! Mä kuvittelin, ettei sunnuntaille tulis enää mitään uutuksia, että ei kannattais mennä. Hyvä jos oli tullut! Hienoa, että ihmiset ovat tehneet löytöjä! Ja erittän jees, että kerrankin järjestetään Turussa tämmönen tempaus.

   Poista
 3. Minäkin kävin siellä sunnuntaina 11 aikaan, ja oli kyllä aika tyhjä halli.. En tosin tiedä, miten paljon ja millaista tavaraa siellä lauantaina oli, mutta nyt jäi vähän harmittamaan, etten eilen ehtinyt kurkkimaan tarjontaa. Mutta kauniita sävyjä ja muotoja on teillä, ihania kuvia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olisin löytänyt itseasiassa pari ihanaa Muuton tuolia ja sohvapöydän, mutta mun kukkaro ei ollut samaa mieltä. Lähdin enemmänkin sellaista pikkukrääsää havittelemaan ja ne oli kaikki jo loppu :/ Yks tyttö käveli siellä Hayn marmoritarjottimen kanssa ja olis tehnyt mieli napata se sen käsistä! :)

   Poista

Olisi mukavaa lukea teidän kommentteja. Jätä siis omasi tähän. Kiitos!