Pages

Details

torstai 25. syyskuuta 2014

Olipas muuten mukavaa pitkästä aikaa olla oikeasti vapaalla! Mulla oli kolme vapaapäivää putkeen ja se oli luksusta! Ensimmäistä kertaa kahteen kuukauteen osui vapaa, jolloin sai oikeasti vain olla, raapia napaa ja poltella kynttilöitä. Arki on taas kuitenkin alkanut ja seuraava kuukausi on buukattu jo täyteen. Mietin joskus, että kenellä on niin paljon ohjelmaa, että tarvitsee kalenterin muistaakseen mihin pitää mennä ja millon? Noh, nyt ymmärrän! Pää lahoaa päivä päivältä enemmän ja muistettavaa on niin paljon, ettei meinaa kalenteriin edes mahtua. Kavereidenkin kanssa tapaaminen pitää nykyään sopia melkein kuukaus etukäteen. 

Noh, anyway... Tuli vapaalla siivottuakin ja järjestin tavaroita ja asetelmia taas uuteen uskoon. Keittiössä karsin tavaraa kaappeihin ja jätin vain tarpeelliset arkiesineet esille. Meidän liesituuletin on vähän yläkaappeja syvempi, joka ärsytti alkuun. Nyt olen ottanut sen hyötykäyttöön ja tajunnut, että sen päälle voi laittaa jotain kevyitä koristeita tai mausteita. Oikeastaan se on ihan hauska ja tavarat näyttää vaihteeksi kivalta mustaa taustaa vasten.  Tänä vuonna kävin Design Marketissa ihan asiakkaan roolissa. Ostettavaa oli vaikka mitä, mutta mulla oli aika tiukka budjetti. En kuitenkaan voinut vastustaa tuota Ikikorua, joka majailee tuolla korurasiassa. Se on todella kaunis! Syksy on muuten ihan parasta aikaa kun saa taas poltella kynttilöitä! Niistä tulee aina jotenkin hyvä fiilis. Sellanen, että voi hyvin mielin käpertyä peiton alle ja tuijottaa telkkaria nollat taulussa! Jokos teillä palaa kynttilät?

5 kommenttia:

 1. Ihan mieletön tuo teitin kämppä! Mä olen myyty. Upea muutos kaikkinensa. Kotoisa, taidolla tehty ja kaunis. Huh heijaa... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai että! Kiitos :) Kyllä ne kehut aina vaan lämmittää sydäntä ja mieltä!

   Poista
 2. Täällä kynttilät ovat mm lämmittäneet asuntoa. :D Kun ei oo vielä toi lämpöjärjestelmä valmis ni pöydällä palaa useampi kynttilä aina välillä.. vähentämässä sähkölaskua. :D

  VastaaPoista
 3. Hei,
  Aivan ihana tuo keittiö ja tykästyin tuohon mikrosementtiin😃 miten se toimii tuossa lieden takana? Jääkö rasvat näkyviin ja yms. Me just rakennetaan taloa ja toi olis hyvä vaihtis meillekkin..

  VastaaPoista

Olisi mukavaa lukea teidän kommentteja. Jätä siis omasi tähän. Kiitos!