Pages

Kiitos!

tiistai 2. syyskuuta 2014

On pitänyt kiirettä viimeiset pari päivää, mutta fiilis on silti aivan mahtava! Eilen ratkesi Styleroomin remppahaasteen voittaja, se olin hyvänen aika minä ja meidän eteinen! Kiitos tuhannesti jokaiselle äänestäneelle! Lupasin, että jos voitto minun kohdalle osuu niin meillä alkaa kylppärissa pieni pintaremontti. En ole meinannut housuissani pysyä, mutta kun olen malttanut hetkeksi pysähtyä ajattelemaan, niin on se vaan tajuttoman hienoa, että te olette mahdollistaneet meidän rempan! KIITOS!


Kohta alkaa siis mitta viuhuumaan sekä Pinterest ja Styleroom laulamaan. Suunnitelmassa haluamme käyttää Sannin ideoita hyödyksi, vaikka laajentaminen ja saunan siirtäminen ei olekkaan budjetin puitteissa mahdollista. Pohja pysyy siis mitä todennäköisemmin samana. Katsotaan mitä kaikkea kivaa me vielä keksitään! Vähän itseäkin jännittää. Ideoita otetaan muuten jo nyt vastaan! Ja hei, olisin kiinnostunut lukemaan kylppärirempoista, joten voisitteko linkata jos olette itse aiheesta kirjoittaneet tai mieleen tulee muita inspiroivia kylppäreitä.


18 kommenttia:

 1. Onnea valtavasti! Upea juttu. Ja heeei, miten hienoa että saatte kylppärin kuntoon! Suunnitelma olikin loistava, joten siltä pohjalta on hyvä lähteä. Kunpa mekin joskus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi että, Kiiitos! Tosiaan aika pieni budjetti meillä on, mutta jos nyt jotain saatais ainakin haljenneen lavuaarin ja mäntyisen saunan oven tilalle niin sekin olis jo iiso plussa. :)

   Poista
 2. Onnea hurjasti ja tsemppiä kylppäriremppaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kilpakumppanille! :) Teidän vintti oli myös aivan tajuttoman hieno! Tuli ihan joku Pariisin ullakkohuoneisto siitä mieleen, vaikka en ole Pariisissa koskaan käynytkään. Aivan ihana siis! Yhtäläillä olisi voiton ansainnut :)

   Poista
 3. Onnittelut ansaitusta voitosta! Täälläkin kylppäriremontti haaveiluasteella. Tosi kiva nähdä teidän remontin suunnitelmia ja toteutusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Haaveiluasteella meilläkin on tähän asti ollut. En ole uskaltanut edes suunnitella ettei tule paha mieli. Nyt täytyy alkaa vähän tutustumaan mitä on mahdollista tehdä.

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitoksia vaan kovasti! On kyllä hieno tunne voittaa jotain ihan omalla saavutuksella. Edellisestä kerrasta onkin aikaa ja arvonnoissa en voita koskaan!

   Poista
 5. Oi! Onnittelut! Iloa rempansuunnitteluhurmokseen! ;) Ihastuin kyllä niin tähän teidän portaikon nerokkaaseen suunnitteluun tuolla styleroomin puolella. Voitto meni oikeaan osoitteeseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tästä se alkaa, rempansuunnitteluhurmos! Kiitoksia onnitteluista :) Means a lot!

   Poista
 6. Onnea!! Oli kyllä niin nerokas tuo teidän eteisratkaisu, että voitto on enemmän kuin ansaittu. Mielenkiinnolla jään odottelemaan kylppäriremontin etenemistä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Elisa! Käyn hakemassa inspiraatiota teidän aivan järjettömän hyvin onnistuneesta remontista! Jos teidän kylppärin voisi suoraan teleportata meille jotenkin niin ottaisin sen sellaisenaan! Sen verran olen huokaillut blogiasi selatessa! Mistä muuten hankitte ne teidän upeat laatat? Olet tainnut sen kyllä mainitakkin. Täytyypä käydä vielä kurkkimassa!

   Poista
 7. Voitto osui aivan oikeaan osoitteeseen! Onnea Jutta! Ja mielenkiinnolla odotan kylppärirempan tuloksia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja niin odotan minäkin! Saa nähdä mihin kaikkeen budjetti venyy :)

   Poista
 8. Hei huippu juttu! multa on menny ohi koko äänestyshomma ja muut viimesien juttujen lukeminen, mutta siisti kun osui voitto kohdallesi! Täällä meillä tätä hommaa piisaa nii hulluna että välillä jää blogitki lukematta... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itselläkin on aikamoinen härdelli koko ajan. Tai ainakin pään sisällä tuntuu olevan miljoona juttua, kun vaatis toteuttamista ja tekemistä. Täytyykin muuten käydä katsomassa teidän projektin edistymistä! :)

   Poista
 9. Paljon onnea! Teidän eteinen on upea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis! Lähiaikoina pitäisi saada portaisiin vielä kaide. En välttämättä ole asiasta kovin innoissani, sillä portaat ovat kauniit ilman kaidetta. Rakennusmääräykset sen kuitenkin vaativat :/

   Poista

Olisi mukavaa lukea teidän kommentteja. Jätä siis omasi tähän. Kiitos!