Pages

Tummia sävyjä yläkerrassa

perjantai 5. syyskuuta 2014

Syksyiset sävyt ovat saapuneet meidänkin yläkertaan. Tai no oikeastaan tavarat on vaan vaihtanut paikkaa ja kaapista on kaivettu ikivanha tummansininen torkkupeitto. Testasin myös tuota ennen senkin päällä ollutta julistetta ihan seinälle. Tähän hätään en löytänyt muuta kuin pinkkiä teippiä. Noin se ei tule jäämään, vaan julisteelle hankitaan kyllä kehykset ja toivottavasti joskus saataisiin se ripustettua seinälle asti. Viereen olen suunnitellut jotain pienempää taulua kaveriksi. Vaihtelun vuoksi otin Pirkka tuolin ajamaan yöpöydän virkaa.

Edelleen haaveilen tuonne sängyn päätyyn jotain, joka peittäisi tuon äärimmäisen ruman patterin. Ideoita on ollut monta, mutta yksikään ei ole vielä ollut toteuttamiskelpoinen. Juuri nyt haaveilen DIY meiningillä toteutettua kalanruotokuvioista päätyä. Tähänkin ongelmaan otan ehdotuksia vastaan.

Olen vähän suunnitellut siirtäväni työpisteenikin tuohon kaiteen eteen. Jalat löytyisi jo, mutta vielä tarvitsisin työtason. En oikein osaa päättää, minkä kokoisen haluaisin.
4 kommenttia:

 1. Ihana makkari ja kauniit sävyt. Nuo lakanat ovat tosi kauniit. Kirjakin niin sopii sävyihin :) Kaunista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh! Tuo kirja on itseasiassa säilytyslaatikko! My little book of secrets ;) lakanat on muuten ihan huiput. Toiselta puolelta valkoiset mustalla kuviolla, joten voi pedata mielen mukaan! Löytyi joskus aika edullisesti sokokselta :)

   Poista
 2. Kalanruotokuvioinen pääty kuulostaa tosi hyvältä! Peukut sille!

  Laitoin sinulle haastetta eteenpäin:
  http://divaaniblogit.fi/valkoinenharmaja/2014/09/07/tuodaan-esiin-suomalaista-muotoilua/

  Toivottavasti nappaat sen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt on taas haaste kyllä mun makuun! Saattaa olla että käytän tilaisuuden hyväksi ja kerron yrittäjyydestä omasta näkökulmastani :)

   Poista

Olisi mukavaa lukea teidän kommentteja. Jätä siis omasi tähän. Kiitos!