Pages

ennen / jälkeen vol. 2

sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Ensinnäkin, kiitos kaikista kommenteista mitä kirjoittelitte ennen / jälkeen vol. 1-postaukseen. Kiva saada positiivista palautetta muutoksesta, jonka eteen on tehty paljon töitä! Nyt ennen / jälkeen-sarja saa jatkoa, nimittäin vuorossa on meidän yläkerran/parven muutos.

Huomattavin ero on tietenkin noissa kaapin ovissa ja parven kaiteessa, joka blokkasi ennen kaiken valon. Vieläkään ei olla ymmärretty tuon ritiläkaiteen idologiaa, sillä kaapissa odotti nuo alkuperäiset kaiteet, jotka me kunnostimme. Alunperin ne ovat olleet harmaat, mutta jossain vaiheessa ne oli maalattu laseja myöten valkoisiksi. Mustina ne istuu tähän kokonaisuuteen mielestämme vähän paremmin. Vaatekaappiin laitoimme uuden muunneltavan rungon ja neljän metrin leveydeltä peililiukuovia, jotka heijastavat valoa ja luovat tilantuntua. Seinät tasoitettiin ja maalattiin puhtaan valkoisiksi. Vanhan oksennuksen värisen muovimaton päälle asennettiin villainen kokolattiamatto akustisista syistä. Ollaan oltu tähänkin valintaan todella tyytyväisiä! Kokolattiamatto makkarissa on ihan luksusta! Meistä kumpikaan ei ole aamuihmisiä. Ei sitten millään! Aamulla vällyjen välistä kömpiminen ei tunnu ihan yhtä kamalalta kun jalkojen alla on lämmin ja pehmeä matto.

Illat alkaa hämärtymään yhä aiemmin, joten parvella kuvaaminen alkaa olla jo melko haastavaa. Tänne kun ei muutenkaan juuri luonnonvalo osu. Mutta eiköhän pointti silti välity näistäkin kuvista. Ennen-kuvat on tälläkin kertaa Oikotien asuntoilmoituksesta. Vieläkö olette sitä mieltä, että remontti kannatti?24 kommenttia:

 1. Teidän muutos on kyllä kertakaikkisen upea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se ainakin parempaan päin on mennyt :D Kiitos!

   Poista
 2. Tämä muutos on kyllä niin onnistunut, että vähän naurattaa. Mitä edelliset asukkaat ovat oikein ajatelleet? :D Onneksi pelastitte tilan. Tila on todella tyylikäs, viimeistelty mutta samalla rento, urbaani ja simppeli. Pidän paljon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Vilja! :) En kuule todellakaan tiedä, mitä mielessä on liikkunut silloin kun tuo ritiläkaide on tuohon asennettu?? Ehkä sillä on sitten haettu jonkin näköistä yksityisyyttä... Who knows?

   Poista
 3. Siis oikeasti, kaapissa oli nuo kaiteet eri värisinä vaan? No ehkä taustalla on jotain, mitä emme tiedä. Aika villi tuo parvi on ollutkin vaakarimoituksen, pystypaneloitujen kaappien ja katon kanssa. Huh! Eli olette kyllä onnistuneet ihan täydellisesti paitsi rauhoittamaan tilan, tekemään siitä viihtyisän!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo siis noi kaapit oli melkein vielä kammottavammat kuin tuo kaide. Ne oli sellaset muoviset puujäljitelmähaitariovet! Aivan kauheet. Ja ne loppui noin 70 cm ennen tota seinää, niin loppumatkalle oli pingotettu kangas! näiden ovien takana ei ollut mitään muuta kuin Ikean rikkinäinen Expedit hylly ja nuo vanhat kaiteet. Ne oli tosiaan siis maalattu laseja myöten jollain karmealla valkoisella maalilla vähän sinne päin. Putsasin lasit maalista ja runkoja hioin ja maalasin varmaan 40 h, mutta nyt ne on hyvät :)

   Poista
 4. Alkuperäinen on ollut kammottava!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin se oli! Piti vain nähdä tuon kaiken karmeuden alle ja nähdä potentiaali :)

   Poista
 5. Aivan loistava muutos! Kokolattiamatto on ihana ratkaisu. Mekin päädyimme siihen ja on niin toimiva makkarissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Se on kyllä! ja mikä parasta, ei tarvii kokoajan heilua imurin kanssa, koska tossa ei juuri näy pöly eikä roskatkaan!

   Poista
 6. Tuo puinen ritilä on jotain kammottavaa :) Lopputulos on sen sijaan kertakaikkiaan kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah! Se todella oli kammottava! Ja mieti, se oli kiinnitetty neljällä ruuvilla!! Pysyi siis ihan pyhällä hengellä tossa.

   Poista
 7. Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä täällä viihdytään nyt huomattavasti paremmin :)

   Poista
 8. Ihan mielettömän näköistä!! Hyvä Juttis, en tiennytkään että sulta tuollaisia lahjoja löytyy! :) Keep up the good work!
  - Pikku-Henkka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Henkka! Laita kuule vaan viestiä sit ku sun kämppä kaipaa uudistusta :D

   Poista
 9. Ai että mikä asunto!! Ja blogi! onneks löysin tänne!!;)

  VastaaPoista
 10. Odotin tätä toista ennen/jälkeen -osaa kuin kuuta nousevaa, ja kyllä kannatti. Kuten kannatti käyttää ne 40 tuntia vanhojen kaiteiden kunnostamiseenkin. Wau! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että! Kiva kuulla, kiitos :) on kyllä oikeesti hauska vertailla näitä kuvia. Myönnän että olen rullannut nää kuvat itekkin läpi moneen kertaan ja hymäillyt itsekseni.

   Poista
 11. tää on kyl iha uskomaton muutos!! muuttaisin teille vaikka huomenna!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Nata! Kyllä sulle aina paikka löytyy täältä :)

   Poista

Olisi mukavaa lukea teidän kommentteja. Jätä siis omasi tähän. Kiitos!