Pages

Edistystä

maanantai 15. syyskuuta 2014

Huhhuh! Kiirettä on pitänyt ruudun tällä puolen. Torstaina lähdin kohti Helsinkiä siskoni luo ja lauantaina kierrettiin Habitare. Sillä välin meidän kotonakin on ehtinyt tapahtua. Helsingin reissuni aikana meille oli ilmestynyt portaiden kaide, jota olemme koko kesän odottaneet. 

Kaide on aiheuttanut mulle kyllä päänsärkyä useaan otteeseen, sillä emme olisi halunneet portaikkoon kaidetta ollenkaan. Rakennusmääräykset sen kuitenkin vaativat, joten se oli pakko laittaa. Alla olevien kaappien vuoksi mikä tahansa kaide ei sopinutkaan. Lasikaide olisi ollut toki huomaamaton, mutta emme halunneet vierekkäin kahta erilaista lasikaidetta. Näinpä päädyimme mustaan pinnakaiteeseen, joka sopii kuitenkin parvenkin kaiteiden kanssa. Tuossa se nyt on ja pysyy! Aluksi vihasin koko ajatusta kaiteesta, nyt silmä on siihen jo tottunut. Mitäs mieltä te olette?


Tänään käytiin muuten ensimmäistä kertaa yhdessä katselemassa vähän matskuja ja ideoita. Kaikkea kivaa olisi kyllä tarjolla! Vielä kun osattaisiin päättää mitä tehdään nyt ja mitä säästetään myöhemmälle. Näillä näkymin sauna jäisi vähän vähemmälle huomiolle ja keskityttäisiin kylppärin puolelle.

20 kommenttia:

 1. Höh, tuleekohan mun kommentti nyt kahteen kertaan...
  No mutta sitä olin sanomassa, että tosi hyvältä näyttää! :) Just oikea kaidevalinta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kertaalleen tuli :) ja kiitos! Vähän jännitti kyllä, mutta hyvä siitä tuli! :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Onneksi se istuu tuohon ihan hyvin! Aikamoinen päänvaiva siitä on ollut!

   Poista
 3. Hyvältä näyttää! Ja koko kämppä on aivan ihana!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh! Näkisit kuule meidän kämpän tälläkin hetkellä! Aika mullin mallin täällä on paikat. Mutta kiitoksia kovasti! :)

   Poista
 4. Ryhdikkyyttä se tuo! Minäkään en ole kaiteiden fani, muttta kun Suomen rakennuspykälät :/ Hieno ratkaisu tähän "ongelmaan" tuo on :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmittavaista kyllä, Suomessa ei voi päästää kaikkea luovuuden potentiaalia irti, koska rakennuspykälät! kai se on hyväkin, mutta enimmäkseen ottaa päähän! Tuo sopii onneksi aika hyvin noiden mustien parven kaiteiden kanssa :)

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Kiitoksia! Alan pikkuhiljaa itsekin lämpenemään ajatukselle :)

   Poista
 6. Aivan todella mahtava kokonaisuus, musta pinnakaide sopii täydellisesti kotiinne. Muutenkin upean muodonmuutoksen olette kodissanne toteuttaneet. Wow!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Sen verran jännitti, että miten tuo nyt meille istuu. Mutta uskoisin, että tuo on paras vaihtoehto mitä siihen olisi voinut laittaa :)

   Poista
 7. Oikein onnistunut ja kaunis kaide! Ryhdittää tilaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kyllä se on aika passeli tähän tilaan. Yllättävän hyvin käy yhteen myös parven kaiteiden kanssa.

   Poista
 8. Styleroomissa jo ihastelin! Nyt uskaltaisin jo tulla portaat alas♥

  VastaaPoista
 9. Heeeh :) eipä tuosta kauheen korkea pudotus olisi, mutta nyt on turvallinen :)

  VastaaPoista
 10. Upealta näyttää! Ihanan särmikäs kun on musta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja ehdottomasti haluttiin musta, jotta se sointuu parven kaiteisiin. Tuo tosiaan vähän särmää tuohon valkoiseen portaikkoon

   Poista
 11. Monet upeat portaat jää meillä tiukkojen rakennusmääräysten vuoksi toteutumatta, mutta toisaalta turvallisuuden vuoksihan niitä on tehty. Ja täytyy sanoa, että teidän kaide kyllä ryhdittää hienosti tilaa! Hieno lopputulos.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin jää! Pinterestissäkin oon selaillu kaikkia ihania portaita, mitä täällä ei voisi toteuttaa. Täytyy varmaan muuttaa ulkomaille! :)

   Poista

Olisi mukavaa lukea teidän kommentteja. Jätä siis omasi tähän. Kiitos!