Pages

Lundia System

lauantai 13. syyskuuta 2014

Luontevana jatkona edelliselle postaukselle ja suomalaista muotoilua kunnioittavalle haasteelle sain kunnian esitellä teille Lundian uutuustuotteet, Joanna Laajiston suunnittelemat System -laatikot!

Nämä käsintehdyt puiset kaunokaiset sopivat täydellisesti Lundia Classicin kanssa, mutta niitä voi pinota myös päälekkäin, jolloin niistä saa muodostettua hauskoja kuviollisia pinoja, sillä Systemeitä on kolmea eri kokoa ja väriä. Laatikkosarja on saanut inspiraationsa paperiarkkien mittasuhteista. Mitoituksensa ansiosta ne menevät kauniisti myös sisäkkäin.

Minä olen korvamerkannut nuo jo moneenkin tarkoitukseen! Kaiken näköisiä koreja ja kippoja meiltä jo löytyykin, joihin yleensä siivoan kämpässä lojuvat pikkutavarat. Näissä laatikoissa houkuttaa kuitenkin herkullisten värien lisäksi myös tuo kansi, jonka alta paljastuu maalaamatta jätetty kaunis puinen sisus. Minusta tämä on hauska yksityiskohta. Mun työkaluilla ja tarvikkeilla (jotka normaalisti lojuvat keittiön saarekkeella) olisi ainakin huutava tarve näille laatikoille mitoituksensa puolesta. Roinat sisään ja kansi kii! Out of sight, out of mind!

Systemit tulevat myyntiin piakkoin syksyn aikana, mutta niitä pääsee etukäteen ihastelemaan Habitaremessuilla 10-14.9.2014. Lundian osaston (7G41) on tänäkin vuonna suunnitellut itse Joanna Laajisto, joten odotukset ovat korkealla! 

Tässä vielä System -laatikoiden mitat:
System 1: leveys 205 mm, korkeus 100 mm, syvyys 145 mm 
System 2: leveys 290 mm, korkeus 150 mm, syvyys 205 mm
System 3: leveys 410 mm, korkeus 200 mm, syvyys 290 mm

Laatikoita on mahdollista ostaa erikseen tai pakettina, missä ovat kaikki kolme laatikkoa.Tämä postaus on tehty blogiyhteistyönä Lundian kanssa.
2 kommenttia:

  1. Mainiot nuo laatikot! Ihastelinkin niitä eilen Lundian osastolla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä! Mä olen keksinyt jo monta käyttötarkoitusta :)

      Poista

Olisi mukavaa lukea teidän kommentteja. Jätä siis omasi tähän. Kiitos!